Birde başka arkadaş atsın galeriye sileriz benim attığımı belki onda farklıdır.
Çok baskın yazı Sinan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBirde başka arkadaş atsın galeriye sileriz benim attığımı belki onda farklıdır.
Çok baskın yazı Sinan
Kar haritası ve yağış haritasını sen galeriye atıp tekrar paylaşı mısın
Hallettim,işi var görmedi sanırım Semih Ö.
Paralelde olan açıklama derki,
"Bu haritalar, paralel GFS modeli 0.25 ° (sürüm v16) verilerini, hala FV3 hesaplama çekirdeği ile ancak fizik ve asimilasyondaki değişikliklerle birlikte sunar. Yatay model hesaplama çözünürlüğü hala 13 km'dir, ancak dikey çözünürlük artırılmıştır (80 km rakıma kadar 64 ila 127 seviye). Veriler, operasyonel çalıştırmaya kıyasla muhtemelen birkaç saatlik gecikmeyle her 6 saatte bir mevcuttur ve birkaç günlük kesintiler mümkündür.
Bu paralel GFS'nin operasyonel hale geçişi Mart 2021'in ortasına ertelendi (eğer her şey yolunda giderse)"
Paralel evren
İkinci yarı
Ellerinde listeler var,anlık bilgileri alıyorlar.Bu kadar da sıkılmayın artık.Bugun bir açıklama gelir bence.
beyler biri @Yusuf a rütbe versin bence. Adam yorumlamayi biliyor. Model yorumuna da yazabilsin bari
Halloldu Harun :elkaldırma:
Aleykümselam, herkese hayırlı Cumalar
Hayırlı Cumalar herkese
@Yusuf model yorumlamaya katılabilirsin.
Takip eden ve yorumlayan herkese teşekkürler. Bir hatam olduysa paylaşımım da mazur görmeyin ? iyi geceler
İyi geceler,Eline emeğine sağlık abim
Takip beğeni ve yorumlar için herkese teşekkürler
Puanda geliyor Yasin71
Top sende
İster aralıklı saatlerle at isterse bırak Yasin71
Yasin71 dostum kutup atsan daha iyi olur. Sistemin gelişim aşamalarini görmek adina ?
Kafayı iyice karıştırmayalım bence
Yeterlidir harita LLCC Harun
tamam hocam
Sana zahmet birde altta işaretli yere tıkla da harita 2 olsun.
Europa LLC yani