Herkes şöyle olacak böyle olacak dedigi ortamda çanakkale olarak sadece izleyecek olmamız üzdü 😐
Bakalım nasip ne olmaz ne olmaz diyelim abim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkes şöyle olacak böyle olacak dedigi ortamda çanakkale olarak sadece izleyecek olmamız üzdü 😐
Bakalım nasip ne olmaz ne olmaz diyelim abim.
Desene o zaman bu senede efsane bişey yaşayamıcaz
Kocaeli dün güzel yağışlar vardı..Sende hiç olmadı mı Çağrı?
Pardon düzeltme edeyim Yalova senin yer.. Bekleyelim görelim abim,ne edek
Fena
İyi fena, kötü fena? 😁
Yayın saati önceden belirtilip burdan link atarsanız başladı diye katılım yapmak isteyenler olacaktır hocam.
Sinan başkan top sende ve bizde o zaman
Hiç Tiktok hesabım olmadı tüh, artık burdan takipe devam yapacak birşey yok sanırım.
Hesabı olmadan da bakılır sanırım.. Yayın zamanı buradan adrese tıklamanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Yayınları nerde yapıyorsunuz hocam?
Beğenilerin içine beğenmedim smile eklerseniz, beğeniler artacaktır. Insanın eli gitmiyor şunları beğenmeye.
Çeşit bol az değil.. Beğeni 👍 beğendim değil zaten teşekkür ederim paylaşım veya mesaj için.
Beğeni genel adıyla demiştim ve eline sağlık da denebilir
Neyse bakalım
Ecmwf akşam güncellemesi sona ermiştir.
Eline emeğine sağlık abim sağolasın,zaman ayırıp her zaman paylaşımlar da bulunuyorsun, teşekkürler..
Beğeni atan az bu her zaman böyle..Sadece onore etmektir beğeni puan bir tarafta kalsın,eline sağlık,bende baktım gördüm demektir.
Ama bizde beğeni parayla sanki,kimsenin eli butona gitmez bir kaç arkadaş hariç.
Gfs akşam güncellemesi sona ermiştir olumlu değişimler var, daha da artması dileği ile herkese hayırlı akşamlar.
Eline emeğine sağlık abim, sağolasın
wriscuttern eline emeğine sağlık abim, sağolasın..En iyisi olsun inşaallah, konuya katkıları olan tüm arkadaşlara teşekkürler.