Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir güncellemeye niyetlendik işim çıktı devralacak varsa güzel olur başka güncellemeye artık
Bakalım atalım, köydeyim inşaallah net sıkıntı etmez.
HAYDİ BİSMİLLAH
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2 gün ile sonlanıp kuzeyimizden atlantiğe kadar avrupaya dalar gider.
Allah korusun
-
Yer varsa gelelim dayı
He beklerim. ❄️❄️
-
Sahiden Manga nasıl 1. olamadı ?
İşin içinde komşuluk ilişkileri, dış politika olan bir yarışmada kazanan iyi de kötü de olsa belli oluyordu.
O gereksiz bir yarışmaydı zaten,benim fikrim öyle DİYELİM
Biraz eski şarkıları hatırladık iyi oldu
-
Sistemin yıldızı ANITKAYA olur
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kandilimiz mübarek olsun inşaallah 🤲
-
Sarp Özdoğan Hayrettin130267 ercan1978
Doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah 🤲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkür eder hayırlı kandiller dilerim.
Eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Eşlik eden beğeni ve yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar
Hayırlı geceler hayırlı kandiller
-
Cengiz2828 ve tüm arkadaşlara olsun
Not
Boyutu büyük MB olarak abim.
En kısa yolu ne dersen direk evde birisine whapzaptan at oda sana geri yollasın ,boyutu düşer
-
Cengiz2828 teşekkürler 👏
Bende ecmwf haritası var ama paylaşamıyorum. Hata veriyor. Adminlerden yardım bekliyorum
Boyutu mu büyük der MB olarak abim