Afyon merkezi
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gectim basina abi pc nin.
Sen çağrı ile boyamaya başla,ben kaçıyorum top sizde
Hayırlı sabahlar herkese
-
Sahutt gözün aydın, güzel bir yağış olsun inşaallah 🤲
Aha bende yatıyorum,olursa at birşeyler bakarız 😊
-
>>>WinteR<<< Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah 🤲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ellerine sağlık hocam Konusuz adam kesinlikle size katılıyorum Kırıkkale merkez olarak bu sene yerde 1 cm bile kar görmedik ben artık takip etmiyorum okuyor geçiyorum sistemlerde şaşırtmıyor
Çıkmayan candan Umut kesilmez abim.. Bekleyeceğiz, inşaallah hepimizi ihya edecek bir sistem ve yağışlar yakalarız
-
Ortalama da akşama göre bariz düşüş var
Sabaha kadar biz mehmet civan ile boyar hallederiz 😊
-
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir olumlu gelişmeler mevcut sabaha bam başka çıktılar görebiliriz takip eden herkese teşekkür eder iyi geceler dilerim
İyi geceler abim sana ve herkese,eline emeğine sağlık..
-
Şimdi ekranda maç ve durdurdum, özet bakalım nasıl olmuş
Yine Guardiola balonu patlamış...Hoca he,en iyi hoca,bır numaralı hoca,taktik uzmanı 😅
Boş beleş adam , torpilli topalak demiştim ya bir zamanlar..Emrine verilen sayısız imkan ve yıldızlar ile bomboş bir adamın yıldız efsane hocaya evrilmesi.
Daha kovalanır da yakında..Zaten takke düştü,birde kel zaten
-
Şimdi ekranda maç ve durdurdum, özet bakalım nasıl olmuş
-
Athena güncellemeler bozmaya başlayınca biz bize kaldık
Şimdiden eline sağlık, iyi geceler
Bizde buradayız her zaman olduğu gibi,iyi kötü fark etmez,elden geldiğince hep takip, tam takip
-
-
Hayırlı geceler
Ressam Octavio Ocampo'nun sihirli optik yanılsamaları
Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏 eşlik eden herkese teşekkürler
-
Konusuz adam eline sağlık abim, sağolasın 👏
Eskişehir olarak kıştan artık bir beklentim yok
İnşaallah güzel birşeyler gelirde ihya eder hapimizi abim