Güncelleme bitti model sonlarında heyecanlı görüntüler vardı inşallah daha da guzelleserek gelmesi temennisiyle iyi akşamlar iyi forumlar
Eline emeğine sağlık abim
Herkese teşekkürler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüncelleme bitti model sonlarında heyecanlı görüntüler vardı inşallah daha da guzelleserek gelmesi temennisiyle iyi akşamlar iyi forumlar
Eline emeğine sağlık abim
Herkese teşekkürler
Subat ilk günleri,yarım metre yağan kar ve hava da buz gibi.Dısari çıkınca nemli ıslak elle kapının metal koluna dokunmak gibi bir gaflette bulunduk,yapıştık kaldık.
Mart bitti hala kapıdayım yav, diye isyanın geçtiği bir sistem
Gelooooooooooo desek, sallama da sinerjinde böyle olmalı.
Başka forumlardan paylaşım yapmayalım abim dikkat EDELİM
Kalsın burada SurgunGezegeni
Hadi dersin ki o karar uzun vadeli tahmin yaptık 3 5 gün oynayabilir. Bunu kabul ederiz. Ama görüntü açık Şubatın ilk 15 günü sistem yok gibi gözüküyor
Bu Sabah ezanina kadar gidecek sanırım
Ben daha tahmin yapmadım..Bekliyorum
Ne yazık ki fazla aktif değilim sadece sistemden sisteme unvan vermenize gerek yok elimden geldiğince soruları yanıtlamaya çalışırım mazur görün?
Sistem emarelerin de bekliyoruz o zaman
YouTube oynamadı bende ama volkanı görünce bildim sanki
GEM
Seni çok seviGEM demiş
Bir adet Tatvan MERKEZ BUGÜN
Ufukta İzmir için bir şeyler gözüküyor mu ?
Sistem veya sistemler görünüyor az çok, Lakin İzmir için şimdiden birşey söylemek zor.Bekleyelim ışık varsa ustalar yazar, çizerler ..
Beşiktaş yönetimine "bu adam giderse Beşiktaş biter"demişti J.B.Toschak..
Gerçekten de Nihat Kahveci İspanya yı ayağa kaldırırken zor günler yaşayan BJK sattigına bin pişman olmuştu.
İyi paraya transfer olmuştu Real Sociedad'a.
Golcü kovacevic ile mükemmel bir ikili olmuşlardı.
Son maça kadar haftalarca lider oldukları ligde Real Madrid ile kafa kafaya mücadele etmişlerdi.
O sezon tüm Turkiye Nihat ve Real sociedad i konuştu.Hatta milli maçlar kadar takip edildi..
Ama olmadı Real Madrid şampiyon olmuştu.
Biraz da onun gollerini izleyelim
Pele'den daha iyi oyuncu değil mi abi sen izlemişsindir Pele'yi
Pele bizim Lefter gibi bir oyuncuydu.
Lefter için "avuç içinde çalım atar"derlerdi.
Pele de o zaman için öyleydi.
Al topu kafana göre çalım ata ata gitmeye çalış..
O zamanın oyun tarzı yani.
Hangisi İyi dersen Pele demem Maradona derim.Asist ve gol, oyunu yönlendirme vsvs onda vardı .
Uzattık işi
Pele iyiydi ama Ronaldo da iyi .
Tam bir profesyonel ben ikisi arasında çok fark olsa da estetik ve göz zevki olarak Pele derim.
Daha da atar ki patır kütür atmaya devam ediyor