Whisper tarafından yazılan gönderiler

Hayırlı akşamlar,kar bu, eğlence bu

Hayatın içinden🌄🛍🍵☕🐈, Instagram: "Çok eğlenceli çokta tehlikeli 🫠☃️❄️ Karı bu yükseklikte kimler gördü bu yıl🥶 #photooftheday #keşfet #rellsinstagram #instagood #fyp #photographer"
    19K likes, 264 comments - asy_asy___, January 14, 2025: "Çok eğlenceli çokta tehlikeli 🫠☃️❄️ Karı bu yükseklikte kimler gördü bu yıl🥶 #photooftheday #keşfet…
    www.instagram.com

Takılmayalım birbirimize,ben samimi olarak yazdığını düşünüyorum ,sadece yazanda o değil..

Biraz tez canlı o kadar,hep olsun, fazlası olsun istiyor.

En azından hakaret etmez, küfür etmez,kimseye laf söylemez kötü anlamda

Birbirimizi idare edelim yeterlidir

Aleykumselam, hayırlı günler herkese..

Bu bir mavi balinanın kalbi. 1.300 lbs (600 kg) ağırlığı küçük bir araba boyutundadır. Devasa kalp dakikada 8-10 kez atar ve her kalp atışı 2 mil (3.2 km) uzaktan duyulabilir.

Kredi: Royal Ontario Müzesi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Amrata fener 6 milyon veriyorsaa sara bedavaya gelmiş sayılır benim için amrabatin İsmail yüksekten ne artışı var acaba

Bedava ?

20 milyon Euro bedava mı abim?

Birde ben bu iyi bu kötü demedim zaten,genel bir değerlendirme diyeyim

Hani PSG alıyordu 40 milyon Euro ya?

Transfer kapandı bile Avrupa da

abi sara nin gelecegi var gibi ben her macini izlerim. gittikce gelisiyor o. simdi yeni gelen transferlerle daha iyi anlasilir. kafasi basiyor onun kosulari cikardigi toplari algilayacak adam yok doru duzgun.