plasesi adam öldürür
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Futbol ve siyaset tartışmaları taraf olmamızdan dolayı asla bir sonuca ulaşmaz..
Hep bir sende,sizde mevzusu vardır.Adamlar parayla dans ediyor derdi ise bize düşüyor.
Üslup biraz,hatta bazen fazlaca bozuluyor.
Sadece fikrimizi yazıp kaçamiyoruz.Bakiyoruz bir cevap ve bir iğne oluyor.Bizde bir cevap ve yanına çuvaldız koyuyor yazıyoruz.
Neyse benim yazmam da boşuna ama yine de yazdım gitti.
-
Hayret ediyorum .. Kapalı konu arkadaşlar sakin kalalım
-
Yazın dedim ama
Zor konu kokacak bu gidişle
Yazmayalım
-
Fenerbahçe'yi tutuyorum ama ŞİKE yapıldı demek veya iddia etmek zor bu zamanda.
Onlarca kamera ve canlı yayın varken..
Birde artık iyi para kazanıyor oyuncular
Kimse bunu yapmaz, yapamaz.Futbol bir sektör artık
-
Bal gibi şike kokuyor kalecenin yaptıkları ne öyle,Muğdat çelikmi dersin gaziantepli,Kayserili oyuncumu dersin neden bu tür olaylar gs ye geliyor.
Oooooohh yandı gülüm keten helva
Herşeyi yazın ama birbirimize laf atmadan istediğiniz şeyleri yazın bakalım.
Küfür, karşı takıma hakaret vsvs olmasın
Devam
-
Bende okudum
İsmail'in yazmak istediği ve özür de dilediği mesajı gerçektende yanlış anlamışsınız.
Neyse olabilir
E BAKAM diyelim
-
Neyse haftaya görcez bakalım ak koyun kara koyun belli olcak
İsmail koyun keçi bilmem de bakalım derbi maçta herşey olabilir.
Her sonuç var
Senin ve benim bizlerin böyle durumlarda
"Yenilirsek ben ne derim, büyük konuşmuştum"dememiz lazım.
yok abim ben takmam böyle şeyleri de arkadaşa verdiğim cevap neden silindi onu anlayamadım ......dediğim için mi acaba
Düzeltme yapmadım sildim,kusura bakma ama yine yazmışsın aynı şeyi.
-
Yahu azıcık ılımlı olsak ne olur?
-
Atan atsın,satan satsın,takilmayalim birbirimize arkadaşlar.
-
Trtspor da canlı seyrettim.
O anlatınca hakli duruyor, verdiği primleri cebinden verdiğini okumuştum.Lakin kulüp "takıma dağıtıyorsun bize de ver"diyerek maaşını yüzde 10 dusurelim demeleri hoş olmamış.
Adam deli dolu ne gelirse ağzına söylüyor direk kafadan.Sezon sonuna kadar burdayım ama bana saygı gösterilmiyor burada kalamam dedi.
Bunu demesi de iyi ,yalaka adamlar gibi kıvırmamış.
-
Rabbim sizden binlerce kez razı olsun.
The content cannot be displayed because it is no longer available. 106.yılında anma törenleri devam ediyor.
Vatan uğruna, istiklal ve istikbal yolunda korkusuzca ölüme yürüyen, asla geri dönmeyi düşünmeyen kahramanlarımız,
Sizlere minnettarız...
Sarıkamış Destanı'nın 106. yılında şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz."
-
Geçen sezon Konya ilimiz temmuzdan Ocak ayına kadar 250 mm kadar yağış almış,
Bu sene temmuzdan ocağa kadar sadeca 50 mm der TV de
Bu yuzden tarımda sıkıntılar baş gösteriyor
Kayıp yüzde 10 tarım alanında,1-2 hafta daha devam ederse tarımda büyük sıkıntılar yaşanacak der bir tarım mühendisimiz.
Genelde iç Anadolu da bu sene yağış yüzde 45 azalmış durumda.
Kırıkkale Ankara Yozgat Nevşehir de de durum aynı.
Geliyor yağışlar,inşaallah istenen ölçüde kazasız belasız yağışlar alalım.
-
İzlenmeden çok insanlar hiç beğenmiyo abone olmuyo o kötü millet seyredip gidiyo
Zamanla oda olur Samet.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ve Whisper hocamın yolladığı adilcevaz videosu 844 izlenmeyle patlama yaptı ??
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar değerli havalarınsesi ailesi tahminci abilerim ve üyeleri acaba önümüzdeki sistemde kar ne zaman geliyor :)) tepeciğe
Aleykümselam, hayırlı geceler olsun Samet. Video daha da fazla izlensin inşallah.