Sinan geçmiş olsun ustam
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cok daraldim 10 ocakda her yer bembeyaz olacak o kadar herkesi ateş ? etmeye çağırıyorum yeter ölü toprağını atalim artik
he tamam
-
Süper Lig
Cumartesi
Göztepe 1 Karagümrük 1
Trabzonspor 0 Galatasaray 2
Bugün
Gaziantep 3 Alanyaspor 1
Denizlispor 1 Ankaragücü 2
Malatyaspor 1 Erzurumspor 3
Başakşehir 2 Kasımpaşa 2
-
Utanmasa 20 dereceyi geçecekti
Deriz ya adi üstünde "hava"diye
-
Burda tartışma yapmasak iyi olacak.Konu açık ama varsa sorunuz alalım.
Yoksa sohbete gidelim
-
Türkün kıymetini bizden başka herkes biliyor sanırım.
Millet olarak çok tembeliz o huyumuzu bıraksak her şey daha iyi olurdu
arasan bulamazsın
Aynı anda düştü Siteye bak
İ
-
Türkün kıymetini bizden başka herkes biliyor sanırım.
Az hatta çok yorum ister bu söz ama çok yazacak halim yok Emre
-
Lille neden hep türk futbolcular alıyor fikri olan var mı?
Aynı ülkeden bir oyuncu veya hoca referans olunca iyi olanlar alınır.
Bu hem takımda kolektif oyunu tetikler hemde uyum sürecinin hızlı geçilmesini sağlar.
Örnek en yakın aklıma gelen
Hagi ve Romen oyuncuların Galatasaray da toplanması hatta Romen hoca Lucescunun Galatasaray da görev alması.
-
Sumudica Mourinho oldu
Eleştiri alsa da, davranışları hoş olmasa da hoca olarak iyi adam
-
Evet, Ocak ayının ikinci haftasında bir sistem görünüyor :D Ancak Ocak ayının ikinci haftasına kadar genel bir soğuma yok.
İlk harita bugün için GFS tarafından hazırlanmış. GFS'ye çok güvenmesem de neredeyse bütün modeller GFS'ye yakın gidiyor.
İkinci harita da 10 Ocak için hazırlanmış.
Aşağıdaki bu harita da 11 Ocak için hazırlanan 500 hPa sıcaklık haritası.
Yılbaşını mevsim normallerinin 6-8 derece üzerinde geçireceğiz. Bu durum Ocak ayının ikinci haftasına kadar devam ettikten sonra havada belirgin bir soğuma oluşabilir.
Uzun vadeli olmasından dolayı modeller değişebilir ancak çoğu model 10 Ocak ve sonrasında belirgin bir soğumayı işaret ediyor.
Eğer sistem bu şekilde gelirse Ankara da bu sistemden nasibini alır gibi görünüyor. Ancak bu şu anda sadece bir ihtimal. Benim de bildiğim bir şey yok sadece sistemler bu şekilde :D
Ocak ayının ilk haftasında bu durum netlik kazanabilir. Yılbaşına karlı bir şekilde giremeyeceğiz maalesef . Ancak Ocak, bizi sevindirebilir.
2021 yılının herkese sağlık, neşe ve umut getirmesini diliyorum :D
-
-
-
Eline sağlık Kadir
-
ANLIK DURUM (27 Aralık - 01.17)
16,3Evet yagmur girişi ile birlikte rüzgar yönü de değişti artık düşüş başlaması lazım.
Bana kadar düşsün ayar edelim
Kaç yazdım bilmem de
-
Whisper izledin mi maçı abi nasıl değerlendiriyorsun Trabzonu
Adeta mis gibi Ömer.
Trabzonspor bir fırsat tepti hem iyi zamanda,hem iyi oynarken o da Ünal Karamandı.Belkide efsane Trabzonun o şaşalı günleri yaşanacaktı.
Ayrılınca pek göze batmadı Hüseyin ile belli bir zaman kadro uyumu ve formda oyuncularla epeyce yol katlettiler.
Takımdan ayrılanlar önemliydi.4-5 oyuncunun gönderilmesi omurgayı bozdu.Gelenler iyi de olsalar her zaman her sporcu uyum sağlamıyor, sağlayamıyor.
Düzelme olurama ne kadar ve ne kadar zamanda?
Avcı en rahat en verimli zamanlarını Başakşehir ile yaşadı,para da vardı,baskıda seyircide yada taraftar diyelim yoktu, istediğiniz de alınıyordu.
Trabzonspor da ne kadar kalır bilmem bizde büyükleri çalıştırmak zor
Maça bakamadım ama genel görüşüm bu