Adilcevaz da bu sabah
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Trabzonspor un Efsane hocası ve eski başkanı Özkan Sümer,tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Türk spor camiasının başı sağolsun
-
Aleyküm selam abim hoşgeldin
Mevlam ne derse o diyelim işte.Buda bizlere ceza
Bekliyoruz bekleriz inşallah yurtta beklenen yağışlar olur
-
https://kartalotel.com/canli-yayin
Kartalkaya'nın ilk ciddi kar yağışı düşüyo şu anda.Kameradan dolayı sadece yağan kar görünüyo maalesef.
Çok kez kar yağdı aslında 1 aydan beri ama 3 4 cm tuttu eridi. Bu sefer bayağı tutacaktır.
Hala da masallah güzel yağıyor
-
Evet merkezdee yağış yok şu an
-
-
Daha önce katılmadım olmaz diye düşünmeyin.
Tam puan,kimsenin yakalayamadigi bir an sizin de tabloda yeriniz olabilir.
Yarışmaya katılmayı unutmayalım
-
Ne yazikki hem babamda hemde annemde pozitif çıktı dua edin babam koa hastası annemde tansiyon dualarınız eksik etmeyin dostlar
En kısa zamanda atlatırlar Allah'ın izniyle,dert etmeyin.. Sıkıntı olmadan tez zamanda şifa inşallah..
-
Japonya'da ki bir yanardağ patladığı sırada gökyüzünde oluşan yıldırımın görüntüleri nefes kesti.
Dünyanın en aktif yanardağlarından Sakurajima'daki patlama 17 Aralık'ta yaşandı.
Yanardağdan fışkıran küller iki kilometreyi aşan bir yüksekliğe ulaşırken, civar köylerde oturanlar patlamayı canlı olarak izleme fırsatı yakaladı.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Patlamada can ya da mal kaybı yaşanmadı.
Hava yükselen kül bulutları arasında oluşan yıldırımsa Reuters'tan bir fotoğrafçının kamerasına yansıdı
Volkanik yıldırım olarak da bilinen doğa olayının nasıl ortaya çıktığı henüz tam anlaşılamıyor.
Bilim insanları, kül bulutu içindeki yüklü parçacıkların sürtünmesi sonucu oluşan elektrik nedeniyle yıldırımın ortaya çıktığını düşünüyor.
Sakurajima Yanardağı'nın yer aldığı bölge bir zamanlar Kagoşima Körfezi içinde ayrı bir adaydı.
Ancak 1914'te yaşanan büyük yanardağ patlamasında aylarca oluşan lav akıntıları adanın doğusundaki kıyı hattını doldurunca, yanardağın bulunduğu bölge Ōsumi Yarımadası'yla birleşti.
20. yüzyılda ülke tarihindeki en büyük yanardağ patlaması olarak kayıtlara geçen olaydan sonra can kaybı yaşanan birkaç deprem de meydana gelmişti
-
NECİP FAZIL'DAN
-Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar.
-Sırma renginde pislik, dünyanın süsü pusu, bende tek aziz eşya annemin başörtüsü.
-Bu Dünya'da renk,nakış,lezzet ne varsa küsüm; gözümde son marifet,azraile tebessüm.
-
Aile büyüğümün korona yüzünden vefatı dolayısı ile 3 gün aktif olamadım. 3 günde görevden alınıyorsak yapacak birşey yok
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Rabb'im sizlere de sabırlar versin Bilal
-
Ne yazikki abim ve yengemde Corona virüsü çıktı bende dün temasliydim bugün itibariyle 10 gün karantinaya alındım
Geçmiş olsun abim
Allah tez zamanda şifa versin inşallah
-
Eskiden burada bjkli biri vardı karlıgün diye.O olsaydı güzel tartışma izlerdik
En fanatik SnowDay vardı ..
-
Birisi dişliğini mi düşürmüş,yoksa dişlik mi atmış? anlamadım ki
-
Bu bölgenin sorumlusu kimdi acaba?