Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Eşlik eden herkese teşekkürler arkadaşlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAthena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Eşlik eden herkese teşekkürler arkadaşlar
İyi veya kötü yine de beğenileri unutmayalım arkadaşlar, paylaşım yapan arkadaşlara destek olalım
Hayırlı akşamlar herkese,GFS ye davet
erencelik34 altis14 seffafkartvizit pilokik wolwerinccs 17Subat2015 Ataman hoşgeldiniz..
Hava işleri karışık olunca atlıyoruz,
Aleykumselam,hayırlı günler herkese..
. Bir iki gün ara vermek iyi olabilir. 72 saat sonra yine yağış girecek o zaman konuşuruz.
Bu defa inşaallah güzel bir yağış olsun bölge adına
CAN ustamız da 2017 efsanesine el atmış bugün ile kıyaslama yaparak, güzel de olmuş.
Yerine alıntı yapalım orada kaynamasın, nasılmış,neler olmuş.. Bugün nasıl olabilir..
Daha Çok Göster2017 sisteminin neden bir saheser oldugunu hatirlayalim bunun vesilesiyle.
sistem yola ciktiginda siklon yine italyada olusuyor.
bu muazzam siklon ulkenin batisini boydan boya tarayip geciyor.
soguklar o kadar iyi ki daha ilk siklonun etkisindeyken egede ikinci siklon patliyor.
yuksek basinc sistemi bloke ettigi icin akdenizde 3. siklon patliyor.
sistem veda ederken 4. siklon patliyor ve bati anadoluyu yine kara gomuyor. izmir bu gun uzun seneler ardindan ilk kez ortuluk kar yagisi aliyor.
bu bizi etkilememis olsa da 5. siklon da italya guneyinde patliyor ve onlar da nasipleniyor.
Eline emeğine sağlık Eren ,bakma arada isyan da ederiz haliyle ama ne demek istediğini anlıyoruz.
Teşekkürler ustam 👏
En iyisi olsun inşaallah 🤲
cografyaciburak hocam eline emeğine sağlık,iyisi olsun inşaallah,bizim olsun,denk gelsin 👏
Değişir haliyle Çağrı Erdal az daha takip edelim bakalım 👍
Abi bu nasıl bir deprem değişik geldi
Bu işleri sizler bilirsiniz abim, hareket yönü, şiddeti, bölgeye yakınlığı, yüzeye yakınlığı vsvs
Ama aşırı yıkıcı orası gerçek
bu 7.6 deprem lakin etkisi 8.5 ustu. sanirim zemin cok zayif. benim duzcede yasadigim depremde bu sekildeydi duvardan duvara carpti hepimizi. duzceninde alti su.
kaynaslida arabalar ters dondu.
Etkisi evet değişir haliyle, yapı kalitesi,zemin kalitesi, üstte yazdığım gibi uzaklık, yakınlık hepsi artmasına sebep oluyordur sanırım
Allah korusun hepimizi
CAN eline emeğine sağlık abim, arka arkaya yazdığın açıklamalar ile akıllarda olan epeyce soru işaretlerini yok ettin.. Sağolasın 👏
Snow Hound Pandora elinize sağlık paylaşımlar için teşekkürler, sağolun 👏
Takip beğeni ve yorumlarla eşlik eden arkadaşlara da ayrıca teşekkürler
depremin goruntuleri dusmedi bir turlu
Bir tane denk geldi görüntü,karede olan her evi yıktı gördüğüm kadarıyla
Hâlâ bekliyorum dayı. 1 damla kar düşecekse onun takipçisiyim şu an. Saat 5 i buldu.
İnşaallah beklediğine değer abim
Ben kaçtım, hayırlı sabahlar sana ..İstersen sende yat okul var