28 ARALIK
ECMWF AKŞAM GÜNCELLEMESİ
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur28 ARALIK
ECMWF AKŞAM GÜNCELLEMESİ
Güncellemeyi burada noktalıyorum zaten devamında bir şey gelmeyecek takip eden herkese teşekkürler iyi akşamlar
Eline emeğine sağlık abim, sağolasın..
Kartepe kopuyor
Hala devam ediyor yağış, masallah
Sabahki güncellemeyi gemini yaptı. Öğleni chatgpt, bunuda grok yapıyor
Grok bu işleri Allah aşkına abim
🙂🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tanıdık geldimi sizede
ne ki
Bende sordum 🙂
Akşam GFS mesaisine buyrun, buçukta başlarız..
Kar atistirmaya başladı Afyon merkez de, GFS eşliğinde kar seyretmek nasip İnşaallah.
Memlekette olmayacağım yanarım yanarım ona yanarım:)
Bu olmadı işte, yolculuk sebebi nedir bilmem ama ben olsam iptal ederdim 🙂
Eskişehir anlık
Video veya fotoğrafları bekleriz abiler
biz izmirliler olarak havada görsekte yeter böyle bir ihtimal varmı
Daha Çok GösterYazalım bölge konusuna çekeriz alıntı ile
Çarşamba yağış var ama sıcaklık yetmiyor,gecesine hava soğuyor ama yağış kesiliyor görünüyor.Simdilik böyle, yağış olursa yüksek yerlerde havada görülebilir.
Ben Atatürk mahallesi ve daha üstü Evka da böyle zamanları çok kovaladım,ve az çok görürdük.İnsaallah sizlerde görürsünüz abim.
Salı yağış var ama onda da sıcaklık yüksek..
Atatürk mahallesi 1-2 derece daha soğuk Bornova veya Konak gibi düz merkezlerine göre
Çarşamba gecesi yağış gelirse (inşaallah gelir) bir ihtimal
biz izmirliler olarak havada görsekte yeter böyle bir ihtimal varmı
Yazalım bölge konusuna çekeriz alıntı ile
Çarşamba yağış var ama sıcaklık yetmiyor,gecesine hava soğuyor ama yağış kesiliyor görünüyor.Simdilik böyle, yağış olursa yüksek yerlerde havada görülebilir.
Ben Atatürk mahallesi ve daha üstü Evka da böyle zamanları çok kovaladım,ve az çok görürdük.İnsaallah sizlerde görürsünüz abim.
Salı yağış var ama onda da sıcaklık yüksek..
Atatürk mahallesi 1-2 derece daha soğuk Bornova veya Konak gibi düz merkezlerine göre
Çarşamba gecesi yağış gelirse (inşaallah gelir) bir ihtimal
Icon hafif güneybatılı
Atalım
İCON
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
03-120 arası
Arşivde bulunsun ,yazın bile attık,şimdi niye atılmasın
28 ARALIK
ECMWF SABAH GÜNCELLEMESİ
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
İKİNCİ YARI
Ben 2 ay önce sagnak yagısta 1 haftalık bir kedi buldum öyle şeyleri çok severim şuan yanımda yatıyor hocam maşallah büyüdü de 😂
Ne güzel ne güzel
Köyde benim de belalım var ,oda sabahlara kadar bende kalır, gündüz nerelerde bilmem,akşam olunca hem yemek hem teneke sobaya koşar gelir
Pek sevdirmez ama sevimli mi sevimli
Whisper bunu banla adam vorteksten gün içi aralıksız kar yağışına 1-2 günlük diyo
Ona soğuk serbest,hala üşümedi gitti yıllardır mor kovalar..Bu sene bulacak inşaallah morları