Whisper tarafından yazılan gönderiler

premier lig cok garip championshipten sara yi aldik adam 40m e dogru gidiyor. adamlarin 2.liginin sonuncusu premier ligindeki kafaya oynayan takimi yeniyor.

Sara mı 40 milyon Euro eder dersin?

Ona ait yazdıklarım var burada,ona essek yükü para verdi Galatasaray

Beş para etmez, Türkiye de ondan çok var

o paralara Satılırsa mevlid okutulsun

Arkadaşlar bir daha yazalım ve lütfen göz önüne alınsın, uyulsun .

Güncelleme saatleri atılırken öğrenmek isteyenler var,sonuna kadar takip etmek isteyenler var, soru sormayı bekleyenler var, misafir arkadaşlar var üyelik almadan takip edenler var,paylaşan arkadaşın yaptığı emek verdiği bir mesai var, var da var..

Daha yarıya gelmeden güncelleme kapat,bitti gitti, olmaz bir şey, çöp, sıcak, Afrika,kapat kapat diye arka arkaya mesajlar yazılıyor.

Bırakmak isteyenler yazmadan bıraksınlar güncellemeyi takibi.

O yorumlar arkasına hocalarımız ve işi gerçekten bilen arkadaşlar o yazılanların aksine oldukça önemli şeyler yazıyorlar.

Gecenin köründe paylaşım yapan arkadaşlara da ayıp ediliyor.

Mesaj silmemeye özen gösteriyoruz kimse kırılmasın diye ama böyle de olmuyor,dikkat EDELİM

Paylaşan arkadaşa da, bırak sende,zaten sen paylaşım yaptın böyle oldu vsvs de yazılıyor.

İnsanda ne heves kalıyor ne de şevk.. Paylaşım yapan kişi de bozuluyor haliyle ve bırakıyor bazen .

Mesajlara dikkat EDELİM,bilmeden de yazmayalım,varsa sıkıntı soralım ama etiket yapılarak soru soralım havada kalmasın sorunuz,

Şaka yollu arkadaşına yazılan veya uğur getirsin diye yazılan mesajları pas geçiyoruz,onlarda amaç belli ve yazdıklarım dışında kalıyor.Yine de onları da azaltsak güzel olacaktır

Hayırlı geceler

Salı günü için beklenti nedir? Yüksek semtler için en iyimser tablo ne olur acaba

10-12 si için özet geçebilecek abilerim varmı kafam karıştı

Karadeniz alçağı olduğu sürece modellerinde kafası karışık son güne hatta 12 saate kadar bile konuşmak zor o gün için

Hocam ben nedense önümüzdeki sistemin eskisi gibi ufak da ola bir örtü yapabileceğini düşünüyorum çünkü sıcaklıklar yine 1-2 bandına düşüyor ve yağız az-çok var neden bu sistemin diğerine nazaran daha zayıf olacağı düşünülüyor biri cevap verebilir mi rica etsem

Snake34 bir başka soru var size de cevap olmuş salı günü için

CAN yüksek yerlerde kar topu bile oynanabilir demiş salı günü için.

ismail1903 sorusu var ve cevap gelmiş wriscuttern tarafından.

Son alıntı ise cevap bekliyor

Anlayan arkadaşlar arada sorulan soruları pas geçmeyelim, mümkünse cevap yazalım

O kadar veri taşıması merak konusu

Bence sıradan ve basit işleri olmuş olabilir.

Nasıl dersen son model full donanımlı bir araç misali

Ne kadar konfor ve özellik o kadar arıza ve yük demektir

Ne kadar az özellik o kadar az arıza ve kolay iletişim, ulaşım vsvs

O eski teknoloji de bence kolay ve basit bir kaç olayla bitiyor olabilir

mi?

Hayırlı geceler sana ve herkese

Karda yarı yolda bırakmaz Toros mehmet civan

10 sene kullandim bir kere bile kalmadim. ama farkliydi benimki salincak ve amortisor boylari farkliydi disli genis tekerlek takiliydi. 8 cm daha yuksekti. asfalt yola gelmezdi ama dagda yagmurda camurda batakda hayvan pesine giderdim. corum kalloriferi taktirdim. arkada ayri yedek bir aku daha vardi. 2 tane yedek metal benzin deposunu doldurur cikardim karda gezmeye, satmak zorunda kaldim 7-8 sene oluyor. onumuzdeki senelerde saglam bir toros bulursam temiz 2000 model tekrar yapicam. o zamanlar hersey ucuzdu simdi kaca patlar bilmiyorum. 30 cm e kadar karda eze eze dumduz giderdim.