Arkadaşlar fikrinizi yazın geçin lütfen,birbirimize takılmayalım.
Ben doğru veya böyle biliyorum diye mesajımızı yazalım
O kadar yeterlidir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar fikrinizi yazın geçin lütfen,birbirimize takılmayalım.
Ben doğru veya böyle biliyorum diye mesajımızı yazalım
O kadar yeterlidir
GFS ye buyrun
Eline emeğine sağlık Athenasagolasın 👏
eşlik eden, beğeni ve yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürler
wriscuttern güzel olmuş,, eline emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler 👏
Karda yarı yolda bırakmaz Toros mehmet civan
10 sene kullandim bir kere bile kalmadim. ama farkliydi benimki salincak ve amortisor boylari farkliydi disli genis tekerlek takiliydi. 8 cm daha yuksekti. asfalt yola gelmezdi ama dagda yagmurda camurda batakda hayvan pesine giderdim. corum kalloriferi taktirdim. arkada ayri yedek bir aku daha vardi. 2 tane yedek metal benzin deposunu doldurur cikardim karda gezmeye, satmak zorunda kaldim 7-8 sene oluyor. onumuzdeki senelerde saglam bir toros bulursam temiz 2000 model tekrar yapicam. o zamanlar hersey ucuzdu simdi kaca patlar bilmiyorum. 30 cm e kadar karda eze eze dumduz giderdim.
depremin goruntuleri dusmedi bir turlu.
Yerleşim yeri ise gelir görüntü değilse olmaz zaten
Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Eşlik eden, beğeni atan yorumları ile katkıda bulunan herkese teşekkürler
Aynen öyle abim, futbol bilen kişiye, akıllı kişiye kolay oyundur.
Sistem öyle küçük ufak bir sistem değil Avrupa'ya da gitse her şekilde bize ekmek çıkar ama oda olmuyor maalesef. Modeller bir takım şeyleri çözemedi
Biz çözüldük pelte olduk ustam, çözsünler artık
atıyor.İşte bundan sonra ki evre Türkiye olacak.Beklentim böyle
İnşaallah en iyisi olsun
Mourinho otobüse taraftar almış
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Güzel hareket hocadan, bazı burnu kaf dağında olan topalaklara ders olsun inşaallah
Ne bir güncellemeyle kayak takımlarını meydana çıkaralım ne de bir güncelleme ile havlu atalım vade çok güncelleme sayısı daha çok izlemeye devam.
Bu Global Fırıldık Sistemciye inanmayalım ama onsuz da kalmayalım
Eline emeğine sağlık Athena , sağolasın 👏
Eşlik eden, beğeni ve yorumlarıyla katılan arkadaşlara teşekkürler
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abi
Selamun aleyküm. Hayırlı akşamlar olsun. Son günlerde modellerdeki hareketler bölge için hep olumsuz ilerlediğinden hiç hevesim yok uzaktan takip yapacağım bugün.
Hayırlı akşamlar cümleten arkadaşlar
Aleykumselam hayırlı akşamlar herkese
Kara bastığımızda gelen o ses 🥶❄️