Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
22 ARALIK
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
HAYDİ BİSMİLLAH
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık Athena
ECMWF bende sen yat uyu ben sistem indireyim çaktırmadan 🫣
-
Diğer arkadaşlardan da yorumlar gelmesi güzel oluyor.
Soru varsa soralım, güncelleme hakkında fikrimiz varsa yazalım, böylesi daha renkli oluyor
Yazan,soran, beğeni atan, paylaşan herkese teşekkürler
-
acaba dolacak mı bu sayfa
Allah'ın izniyle,en kısa zamanda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben atarım Athena şimdi girdim
Sen takipte kal istersen
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
Aleykumselam, hayırlı günler herkese
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
2017 hariç İstanbul uzun süreli yağış almadı,buda 2017 Ocak olabilir mi?
Şahane bir kar almış maşallah
-
Sinan wriscuttern elinize emeğinize sağlık abiler, eşlik eden yorumları ile katkıda bulunan herkese teşekkürler
-
Athena eline emeğine sağlık abim, sağolasın
Eşlik eden, beğeni ve yorumlarla katkıda bulunan herkese teşekkürler
-
SnowTime doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Athena eline emeğine sağlık abim, eşlik eden herkese teşekkürler
-