Ben hala vpn ile erişim sağlayabiliyorum
Bende iki halde giriş yapıyor veya sitede gezebiliyorum,hem telefon hem wi-fi ile aktif site
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen hala vpn ile erişim sağlayabiliyorum
Bende iki halde giriş yapıyor veya sitede gezebiliyorum,hem telefon hem wi-fi ile aktif site
Çok tehlikeli bir hadise ama ileride yerinde deneyimlemek istediğimde bir durum. Foruma üye olmadan öncede hayranlıkla takip eder, haberleri okur, görüntüleri izlerdim. Küçükken çocuklar şimşek çaktığında korkudan uyuyamazdı, ben ise camın kenarına oturup şimşekleri izlemeye çalıştığımdan uykusuz kalırdım
Zaten kasırga kovalayan kişiler de aynı senin, bizim düşüncemiz de olanlar.Hava olayları sevdası bir başka
Rakım bakılan siteyi tekrar atabilir misiniz?
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Arka arkaya bir kaç defa bunları yakaladım, gerçek görüntüler eşliğinde hem kasırga anları hemde sonrası feci yıkımlar oluyor, olmuş.
Geçen günlerde yurtta yaşadığımız fırtınalı günler ile kıyaslandığında nasıl bir afet, yıkıcı bir güç olduğunu fark etmemiz daha kolay oluyor.
Allah korusun, suyun,yelin önüne gecilmez
Aleykumselam.Hayırlı günler hayırlı Cumalar herkese