Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
22 OCAK
GFS
GECE GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Maalesef az önce bu kareyi bende gördüm
Bir yerde hatta yakınında can pazarı, telaş, çaba, koşuşturma,arazös,itfaiye araçları vsvs
Diğer yanda gayet rahat kayak yapan insanlar.
Hemde çok ama çok yakınların da.
Üzüldüm ama..
Bolu’da maalesef ölü sayısı artmaya devam ediyor…
10 can daha gitti toplam sayı 76 😕
Allah rahmet eylesin hayatını kaybedenlere, yaralılara acil şifalar
-
Çağrı Erdal eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
-
YALANIN DOLANIN HIRSIZLIĞIN BOL OLUPTA ADALETİN OLMADIĞA COĞRAFYAYA KAR YAĞMAZ NET ANLATABİLDİM Mİ
Bu konu çok su götürür abisi... Hayırlısı neyse o olsun, Allah büyüktür
-
Yahu yetti da bir şeyler olsun artık bu kadarıda ayıp hocam ya
Allah bilir diyelim Yusuf,
iyi geceler havalarınsesi ailesi RAHMETLİ EMİN DEDEM KUVAYİ MİLLİYECİYDİ TÜRKİYE BU YAŞANANLARI HAK ETMİYOR VEDE KARDAN BUNDAN DOLAYI YAĞMIYOR UĞURSUZ VE UCUBE BİR SİSTEM DEN KURTULMAMIZ LAZIM BİRLEŞECEĞİZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Neden dolayı onu anlamadım ama bekleyeceğiz abim,çare yok.
Allah'ın izniyle oda gelir veya olduğu kadar ne kadar olursa
-
sitede saatlerin konusu vardı neredeydi o bir bakayım
ECMWF sabah 09
Akşam 21 de
GFS sabah 6.30
Öğle 12.30
Akşam 18.30
Gece 00.30 başlar
-
Atan yoksa başlıyorum
-
Sinan eline emeğine sağlık, sağolasın 👏
Uyumuşum bende geç kaldık
-
Bu ülkede artık paranla bile rahat tatil yapamıyorsun o bile ölümle sonuçlanıyor. Kesinlikle büyük bir ihmal var yazıklar olsun. 66 kişi öldü. Kim bilir ne heyecanlarla gittiler oraya. Belki de çocuklarını sevindirmek için kayağa götüren aileler vardı. Yazık çok yazık.
Bizde hep böyledir,hep böyle de oldu.Herşey pahalıdır ama insan hayatı ucuzdur.
-
Eline emeğine sağlık wriscuttern sağolasın 👏
Eşlik eden yorumlar ile katkıda bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar
-
Önemli bir şey yok diye 24 saat arayla atıyodum abi
At o zaman az kaldı zaten,devam ediver ..Kaç atarsan at
-
Ben devam ediyordum abi ama şimdiden eline sağlık Whisper
Ben ara ara atarsın sanmıştım ikinci yarıyı da
Neyse ben atayım artık, sağolasın abim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.