Eğitime kar engeli
Yurdun Doğu bölgelerinde etkisini arttıran kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Kars, Nevşehir, Ağrı, Van, Bingöl ve Bitlis'te eğitime bir gün süreyle ara verildi.
KARS: Kars'ta etkili olan kar yağışı sebebiyle yarın ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.
NEVŞEHİR: Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk, orta ve lise ile dengi okullarda eğitime 7 Aralık günü 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.
AĞRI: Ağrı merkez ile Hamur,Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinde, köy okulları, taşımalı eğitim kapsamındaki ilkokul ve ortaokullar ile liseler bugün için tatil edildi.
Ağrı Valisi Süleyman Elban AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ilçenin yanı sıra Hamur, Taşlıçay ve Diyadin'de köy okulları, taşımalı eğitim kapsamındaki ilkokul ve ortaokullarla liselerde bir gün eğitim öğretime ara verildiğini söyledi.
VAN: Van'ın Bahçesaray ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Belli aralıklarla devam eden kar yağından dolayı Van-Bahçesaray yolu ulaşıma kapandı. Belli aralıklarla devam eden kar yağışı sonucu şehir merkezinde kar kalınlığı yaklaşık 20 santimetreye ulaşırken, okulların ise bir gün (perşembe) tatil edildiği belirtildi.
BİNGÖL: Bingöl'ün Karlıova ilçesinde taşımalı eğitim ile köy okullarına kar nedeniyle 1 gün ara verildi.Karlıova İlçe Milli E.M.lüğü köyden ilçeye taşınan öğrencilerinin eğitimi ile köy okullarında eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. İlçede etkili olan kar yağışı nedeniyle 37 köy yolu da ulaşıma kapandı.
BİTLİS: Bitlis'te yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis merkezde taşımalı eğitim kapsamındaki okulların, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün tatil edildiği bildirildi. Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kamuda çalışan engelli ve hamilelerin de bir gün idari izinli sayılacağı duyuruldu.
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kayseri Erciyes Dağı Hisarcık Divan :catisma: :catisma: Hay mübarek kopuyor adeta
http://www.canlimobeseizle.com/kayseri-erciye…li-mobese-izle/ -
Yettim gariiii hüppppp diye içine çek beni diyor resmen :ehuehu:
Get üle gece gece :cursing: :boks:
-
Çay yook mu
:lol:
Yettim üle :şaka: :şaka:
-
Leıpzıg 0 Beşiktaş 1
Dakika 10,Gol Negredo penaltıdan -
Mustafa Ayas. 1966 Afyonkarahisar Anıtkaya kasabası doğumluyum.
Hava olaylarını,Kar ve fotoğraf çekmeyi severim. İzmir de yaşamaktayım..
@Sametgdkhd kardeşim abone olduk kanalın takipte. Yaşın küçük olsun kar sevgin hepimizden büyük :alkıs: :alkıs: -
Zonguldak ta yüksek kesimlerindeki köylerden kar manzaraları: http://www.pusulagazetesi.com.tr/koylerden-kar-…3-haberler.html
Paylaştığın sayfa da bulunan fotoğraflar da,video da güzelmiş @ercie67 abim..
Bizde az kuru soğuk var lazımsa güneşle karıştırıp yollayam sana :kahretsin: -
Kar fena bastırdı!
Denizli-Muğla yolu ulaşıma kapandı
DENİZLİ'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan karayolunun Cankurtaran Mevkii'nde yoğun kar yağışı ve araçların yolda kalması nedeniyle Denizli'den Muğla'ya gidiş yönü, araç trafiğine kapatıldı.
Öte yandanTEM ve D-100 yollarının Bolu Dağı geçişinde etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı zorlaştırırken, zaman zaman aksamalar oldu. Düzce'de ise yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. -
Bolu Dağı'n da kar
TEM ve D-100 yollarının Bolu Dağı geçişinde etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı zorlaştırırken, zaman zaman aksamalar oldu.
Bolu'da dün başlayan kar yağışı gece boyunca etkisini sürdürdü. Kent merkezi beyaz örtüyle kaplandı.Kar,İstanbul-Ankara arasındaki en önemli geçiş noktası Bolu Dağı'nda da gece boyunca etkisini sürdürdü. TEM ve D-100 yolu tamamen karla kaplandı. 900 rakımlı bölgede yeşil alanlarda kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı. Karayolları ekipleri, TEM ve D-100'de küreme araçlarıyla kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Güzergahın bazı kesimlerinde 3 şeritli yol, tamamen beyaza büründü. Bazı bölümlerde ise yolun sol şeridi, kar nedeniyle trafiğe kapandı.
İstanbul'da ilk karİstanbul'da ilk kar yağışı akşam saatlerinde bazı bölgelerde etkisini gösterdi. Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi'nde araçların üzerinde yaklaşık iki santimetre kalınlığında kar oluştu.
-
İstanbul'a mevsimin ilk karı düştü.
Kar yağışı akşam saatlerinde ilk olarak Sarıyer, Başakşehir ve Çekmeköy ilçelerinde görüldü.
Zincirlikuyu ve Okmaydanı'nda da yağış yer yer etkili oldu.
KUZEY MARMARA OTOYOLU BEYAZA BÜRÜNDÜ
Kısa süre etkili yağan kar nedeniyle Kuzey Marmara Oto Yolu Girişi bir anda beyaza büründü. Daha sonra yağan yağmurla birlikte az miktardaki kar eridi.
Her ne kadar etkili olamasa da bir kaç güzel manzara edelim.
İstanbul bu sabah -
Nihayet İzmir'de üşüdü :thumbsup:
Hissedilen sıcaklık 0 larda. -
Ben bu şiiri yazdım aşık çeşidi
Öyle kar yağdı ki elim üşüdü
Ruhum seni düşününce ışıdı
Her şeyi beni anlayınca anlayacaksın
S.Karakoç -
Hay benim memleketim..Kamera doğru uçar beyaz kelebekler :catisma: :catisma:
http://www.afyon.bel.tr/icerikdetay/18…yon-kalesi.aspx -
-
Ahan da meşhur bölgemiz de hareketlenmeye başladı