94 gün he?doğru tesbit derim
Arası deresi ful kar dolsun inşaallah, o 94 günün @Sinan reis :catisma: :catisma:
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
- İstanbul bahçelievler rakım 10 sulu kar
arabaların üstü beyazladı
Gözleriniz aydın ola :boks:
- İstanbul bahçelievler rakım 10 sulu kar
-
Büyük çamlıca kopuyor arkadaşlar
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ -
@eKo_3425 kolay gelsin, hayırlı işler abim. Foto beklerik ona göre :thumbsup:
@meteorolog21 abim gerçekten kameralar güzel. -
Buradan devam...Konu sayfada üstlerde olsun
-
:sniper: :sniper: :catisma: :catisma:
İstanbul da bir güzel,İstanbul kadar güzel
Galata kulesi kamerasına tıklayalım :alkis: :alkis:
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ -
İstanbul uyuma :catisma: :catisma:
An itibariyle Samandıra kopuyor, muşşş @>>>WinteR<<< hocammmmmmmmmm -
Gözünüz aydın ola @mkaymaz, @karinsesi ve o bölgede ikamet eden tüm arkadaşların
-
terim gelsin demem o da aynı diğer eski futbolcularımız gibi efsane olarak kalsın isterim...dediğiniz gibi 20 oyuncu geldi 1-2 tanesi hariç foss..takımda bir serdar aziz kaldı yerli olarak..neydi o 90'ların sonu A Milli takımın ilk 11 inin 7-8 GS dendi..alt yapıya önem kesildi takım olarak düşüşe geçti benim fikrim...diye düşünüyorum @whisper hocam...
:alkis: :alkis: Ekleyelim bizim zındıklar "yabancı oyuncu sayısı kısıtlansın "diye davul çalarlar..Allah var bu sezon şu ligimize bir bakın..Leblebi gibi atılan goller,bol gollü maç sonuçları 8.haftaya kadar ful gollü maçlar velhasıl lige renk geldi..Bunlar gitsin he? Gitmesinler,gitmesinler de adam gibi maç izleyelim..
Wagner love,Jahoviç,Gomis,Adebayor,Kone,Gulliano vs attıkça atıyorlar..
Bunların olmadığı zamanları da bilirik,kısır golsüz maçlar,kıytırık takımda az sivrilen bi gazoz parası etmeyenlerin milyon euro lar istemeleri..Adam yok alalım diye kuluplerin birbirlerine çivi çakmaları..
Örnek bizden olsun..Dinazorların yaşadığı zamanlar da bi KAYSERİ macerası etti Fenerbahçe sene 2009 du sanırsam ..Beşiktaş ateşledi,Fenerbahçe benzin döktü 1 milyon euro etmeyen adamı bize 9 milyon euroya bonservis ettiler,senelerce uyuyamadık Topuzu kopacak aman saklayalım diye :kahretsin: Yüzyıl Fenerbahçe de kaldı Mehmet,geldi ve gitti ama Fener de Topuzu kaldı vallah..
İş basit senin de dediğin @snowchaser hocam altyapı meselesi..Devlet daha doğrusu Federasyon bulunduğu kategoriler de iddiası olmayan bir çok kulübe finansal destek ile "bize oyuncu yetiştir" demeli...Büyük takımlarımız "para benden,yetiştirdiğin oyuncu da bende olacak" diye yine bazı kulüplerle işbaşı etmeli..
Korkak teknik adamlara yer bırakmamak lazım..Genç diye korkup oyuna almadıkları oyuncular,bastonla takımdan ayrılıyorlar maalesef.... -
kendim galatasarayliyim ama teknik adam değişikli olmadığı sürece bu yıl şampiyon olmamız zor gibi... 8 haftada 24 puan aldatmasın derim ben...
Şu an elde olan kadro bence malzemeciyle bile oynar.Yedek kulübesi iş görmez gibi,onlar da toparlanırlar.Bu sene en önemli kayıp Muslera.Bu adam geldi geleli döktürür,her takımdan taraftarın beğenisini alır. Hep "böyle bir kaleci nasıl olurda hala bizim Ülkemiz de,Galatasaray'da kalır"demişimdir.Bu sezon bu kadronun başında Tudor sadece otursa bile bu takım şampiyonluğa oynar..Derbi maçlar da alınan yenilgiler normaldir ve Terim için Vuvuzela'ları da hep belli kesimler öttürür.
@snowchaser abim ,Terim gelse şampiyonluk gelir mi? Bu belli değil ve "bu yıl şampiyon olmak için Terim gelmeli"dersin..Terim her zaman takımı şampiyon yapamadı ki..Bunun bir garantisi yok..Buraya daha önce yazdım Galatasaray'ı ne hallere koydu da çekti gitti diye.Cimbom'u bıraktı Milli takıma gitti,Milli takımı bıraktı Cimbom'a geldi.
Yaptığı belki 20 transfer iş görmedi ve borç dolu kasayı tepe üstü etti kalan mangırları da aldı da gitti bu takımdan.Bilgisi nedir,ne eder bilmem ama,vallah sahada rasgele kuş uçsa ve Terim'le göz göze gelse korkup stad ışıklarına boca eder kendini o derece.İyi ayar eder,iyi yön verir topçuya..Bizim zıpırlar da,topçuların çoğu da zaten LPG ile çalışırlar.
Her büyük takım Şampiyon olalım diye yola çıktı ve hala avantaj Galatasaray'da..Beşiktaş,Başakşehir ense de nefes,bi dımık Fenerbahçe,az Trabzonspor bunları gıdıklarsa gıdıklar yoksa işleri zor..Terim baştan olsa olurdu,şimdi kaçar yol kalmaz yönetime ..Eeee bununla da olmadı demek çok zor,ben olsam onların yerine bu kadroyla devam eder,kötü sezon sonu edersem kendime kaçar yol olarak "bu takıma Terim'i getireceğim"der işi biraz daha öbür sezonlara ötelerdim ^^ -
Ama transferler yeterlimi değilmi konusunu geçelim bu işler yap-boz gibidir..Aşı tutmazsa tutmaz ve buda Galatasaraya borç yükünü boşa sırtlamışsınız dememize sebebiyet verir..Tudor ile başlamak hataydı ve elendi takımımız yine kaldı Tudor.Term boşta olduğu sürece Tudor da Gs.yönetimi de rahat edemez..Taraftar seslerini kesmeden koro halinde "Terim" şarkısını yönetimin ve Tudorun kulağına hep söylerler
4.Ağustos 2017 de ben usta kalem :D yazmışım üle..Beşiktaş yenilgisi ile yine Terim kampanyası başladı..Zaten hep var..Terim'in evine gidip" al bizi götür uzaklara"diye taraftarlar ritm etmişler..Terim ama öyle ama böyle gelecek bu takımın başına..
Başkan sattıkları gayri menkullerden bahsetmeden destekli ve çökerek atmaya devam ediyor.Deli borç ettiler,ben vallah ödemem zaten,Fenerliyim :thumbup: -
Mutlaka foto atarım oscar adıyı videoda yaparım
:alkis: :alkis:
-
Görmeden sevmek he @Sistemci5534 hocam?
Üveys -
Unuttuk eklemeyi
Trabzonspor 3 Antalyaspor 0 -
@Sametgdkhd foto ile kurtulamaz @UsTaD :thumbsup:
Ondan oscara aday kar filmi bekleriz,etmezse te köyüne gidip ceza kesecez :pon: :rofl: