İzmir de sabahtan beri güzel yağmur var..Şimdiye kadar aşırı,tehlikeli yağmadı ama devamlı yağış,şehrin belli bölgelerin de yine sorunlar oluşturabilir.
@45emin45 HOCAM,Manisa Gördes ise alev eder gibi 8o8o
MANİSA GÖRDES :kasli: :kasli:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİzmir de sabahtan beri güzel yağmur var..Şimdiye kadar aşırı,tehlikeli yağmadı ama devamlı yağış,şehrin belli bölgelerin de yine sorunlar oluşturabilir.
@45emin45 HOCAM,Manisa Gördes ise alev eder gibi 8o8o
MANİSA GÖRDES :kasli: :kasli:
@Sinan @Mkaymaz21 goşun üle :lol:
Doktor bu ne??
KARS ÇAYI DONDU
Kars’ta, kar yağışının ardından etkili olan şiddetli soğuklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hava sıcaklığının sıfırında altında 19 derece ölçüldüğü kentte, çağlayarak akan Kars Çayı aşırı soğuktan 1 günde dondu. 8 ayı kar, kış ve soğuk olan kentte soğuktan araçların camları buz tutarken, caddelerde yürüyen vatandaşların adeta nefesi dondu. Hava sıcaklığının termometrelerde eksi 19’u gösterdiği Kars’ta, soğuk havanının önümüzdeki günlerde etkisinin artması bekleniyor.
Bu konuya da ilerleyen günlerde çarpıcı gerçekleri ve teorileri yazacağım. Şimdilik Tarsus kazısı diyorum ve susuyorum.
Merakla bekleriz abim :boks: :boks:
Aykut hala ders alamamış. En iyi oyuncuyu kenarda tutarak sonunu hazırlıyor. Alex senaryosunu tekrar gündeme getirdi.Hala yanlış bencil düşüncelerini boynuna asıp dolaşır.
Alanyaspor 0 Fenerbahçe 1
Maç sonu
Galatasaray 2 Alanyaspor 0
Maç sonu
Galatasaray 1 Alanyaspor 0
Dakika 34 gol Yasin
Galatasaray 0 Alanyaspor 0
Dakika 20
Yeni Malatya 0 Beşiktaş 0
Maç sona erdi
Dün oynanan maçta
Osmanlıspor 2 Gençlerbirliği 0
Bugün
Göztepe 2 Akhisar Belediye 0
EYMalatya 0 Beşiktaş 0
dakika 8
Dertli olsak da çayımızı dostlardan esirgemeyiz..
Geldi, buyrun hele. Çaylar ve mısır @>>>WinteR<<< dan :D
Rize yine az az atar. Kameralardan belli. Yağmur kar bilemedim, cepten kötü görünür :D
Palandöken de kar. Fenadır fena :catisma: :catisma: :catisma: