Beşiktaş ve Başakşehir son nefeste, al ver ettiler adeta.
Dakika 89 Kerim Frei, dakika 90+2 Tosiç maç 1-1 bitti.
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gelsin artık :catisma:
-
Benim hayatım daha aksiyonlu bu maçtan
Aynen abim
-
Dünya derbisi :cursing: hadi canım. Son yılların en berbat maçıydı.
-
19. 30 derbi zamanı
-
Aynen con vaynen @Mkaymaz21 abim. Lakin bizim ağır abi, yine çekinerek, başka yolu yok diyerek doğru seçim yaparsa BJK maçı gibi dimdik dururuz. Amma daha önce de heryere çızıktırdığım gibi, dur 1 puan iyidir, yok güvenlik iyidir, garanticilik iyidir diyerek, savunmaya devam edersek iş kötü. Duran toptan Galatasaray gol yer, eğer topu iyi kullanırsa Fenerbahçe. Galatasaray ısırıyor adeta, yani dişe diş olacak, olmazsa olmaz. Antalya deplasmanında nasıl takıldılarsa, yine takılabilirler. Bursa maçında Tudor yaptı bi çılgınlık tuttu. İki bek çıkarıp, iki forvet soktu ve yırttı. Karabük maçında kaçtı ama yakalandı. İki gol önde olduğu halde ikide gol yedi son dakika yine kurtuldu Galatasaray. Selçuk kanlandı, canlandı. 20 gollü bir Galatasaray,yediği 6 veya 7.İyi maç olacak derim.
-
Herkesten skor, sonuç, yorumlar ve görüşleri alalım derbi için. Galatasaray, Fenerbahçe maçı herzaman ilgi odağı olur
Trabzonspor da 6 yönetici istifa etti. Yaprak dökümü adeta. 50.yılda hayaller ertelendi sanki. -
Hava, meteoroloji, kar, buz ,dolu peşinde koşan, bizler bunun merakı ve sevgisiyle buradayız. Rakımı yüksek olan bir üyemizle burada mesajlaşmak, fotoğraf beklemek bizlere heyecan verir. Başka bir sakıncası zaten olamaz.
-
Üye arkadaşlar,İl, ilçe ve rakım bilgilerimizi düzgün yazalım.
2600,2700 rakım nerede? En uç rakım Ardahan ilimiz oda 2200 lerde. -
Göztepe 3 Alanyaspor 3
Antalyaspor 2 Kasımpaşa 1
Osmanlıspor 3 Karabükspor 0
Akhisar Belediye 3 Gençlerbirliği 3
Yeni Malatya 1 Trabzonspor 0
Rızaya hoşgeldin sürprizi etti Malatya -
Hayırlı olsun @Snow Day biz buralardayız,yolun düşerse :thumbup:
-
Es es köklü kulüp aslında. Herşey idareci ve halkla birleşme işine dayanıyor
-
Konyaspor 0 Salzburg 2
Hoffenheim 3 Başakşehir 1
Maalesef puansız bir gece geçirdik. Konyaspor taraftarı "yönetim istifa" diye tempo tuttular. Avrupa değilse de ligte bulundukları yer hoşlarına gitmiyor -
Bozdağ a gideriz bizde
-
Avrupa ligi, Konyaspor Salzburg maçı saat 20.00 de
Hoffenheim Başakşehir maçı saat 22.05 de
İki takımımıza da başarılar