Whisper tarafından yazılan gönderiler

Durdukça kızıyorum,kızdıkça yazıyorum :cursing:
    Maç sonu soru almadın ama içindeki ofsayt düşüncelerini dile getirdin ve adeta ilmiği boynuna kendin geçirdin be hoca..Şunu dedi Kocaman maç sonunda
    "Maç öncesi yayıncı kuruluşa ve oyuncularıma direk kaleye oynayan,hızlı oyuncuları olan bir takıma karşı oynuyoruz,ne olursa olsun takım yerleşimimizi asla bozmamalıyız.Golü de öyle yedik"gibi bişey dedi.. Yahu rakip Vardar, REAL DEĞİL,İNTER DEĞİL,BARCELONA DEĞİL Sen bu dandik takıma neyin önlemini alıyorsun ve oyun düzeni bozulmasın dersin?Korkak kadro ve oyun ruha işlemiş vesselam

Bizleri eleyen takımlar 4.torbadan ve en dipteler.11 maçlık Kadıköyün yenilmezliği de gitti.
    Kocaman soru bile almadı,oh ne ala memleket :cursing: Adamlar rüyalarına bile inanamadılar.Ayıp denen bir şey var yuh sizlere.Korkak,çekingen,güvensiz gidiyor ve böyle olacağını yazmıştık.2-1 dan sonra saldır babam saldır demek gerekliydi.Vardar'ın hocası ders verdi ve toplantıda "Fenerbahçe yatay oynayan bir takımdı"dedi.Bizim yeteneğimiz be hocam sen ne dersin? Yatay oynarız,yavaş oynarız,korkak oynarız, biz bu işi biliriz.Sen Vardar hocası olarak etin ne budun ne?Kocaman kadarmı biliyorsun sen? basın toplantısında bize laf soktun.
    Kocaman,İnatçısın ve bu ayakkabı seni daha çok sıkar,sen geri geri gidiyorsun millet ileri gidiyor.Yoldan geçen birisi bile senin çıkardığın kadroyu çıkarır.Oyuna müdahalen yoksa,geliştirdiğin bir çalışman yoksa daha ne? Vardar takımının aldığı paranın tamammını bizde tek başına Van Persie alıyor.
    2 maçta 34 haftada yapılacak toplam hatayı yaptık dedin, 4 maç oldu kamyonla hata etti takım sende hala gık yok.
    Her mesaja eklerim Stoch konusunu.Elinde onun gibi bir oyuncun hala yok,adam senden ve iş bilmeyen teknik adamlardan çok çekti,sen bu kadar anlıyorsun futboldan :cursing: Ezbere iş bu kadar olur.Şimdi al oyuna ilk maçta sokamadığın,korktuğun yeni transferleri pişpirik oyna.Ver sadece Atıf'ı bana,sana bir takım edem aklın şaşsın.
    Valbuena var sadece ayakta kalan,oda 3 maç sonra iflas eder çünkü hem yaşı fazla hemde fazla yükleniyor adam birşeyler edeyim diye,yazık be çok yazık.
    Volkan,protesto eder gibi Kameniyle ısınmaya çıkmadı..Kadroda olmayan genç kaleci ısınmaya girdi ve adı esame listesinde yok.İki kaleci ısınıyorsa kadroda olanlar ısınır,sanada yuh Volkan...Kızmış beyefendi sanırım.Aykut'un ne edeceğini merak ettim.Seni yok saymış bir kalecin de var artık..
    Tertibin,tercihin,açıklamaların,kadron herşeyin yanlış..Forvet çıkarıp oyuna forvet sokan adamdan bişey olmaz..

18.08.de yazmışız.Sakalmı edek illaki
    "Bana mahallede takım kur deseler 2-0 da avantaj verseler her rakibe direnecek bir takım ortaya çıkarırım.Günümüz futbolu estetiği olmayan ve çoğunluğu güce dayanıklılığa dayalı oynanıyor.Eskiden 7 kişiye çalım atar,geri döner birde topukla gol yada pas atardın.Şimdi adama ayağını eline verir"al bu senin düştü"derler.Kolay işi zora soktuk vesselam.Her şey bir gole bakar,çok farklı bir turda gelebilir.Bir gole bakar dedik ya,rakip atarsa bizi de alır gidebilir..Tur gelir,gelmez bilmem ama,bizim takımlardan Avrupa maçlarında böyle sonuçla geri dönüşü sadece Galatasaray becerdi bu zamana kadar."
    Daha da ne diyem bilmem.