Whisper tarafından yazılan gönderiler

Ne olur maç dayım ?

Uzar derim hatta penaltıya bile kalabilir. Real çamur oyunu tercih etti. Golü Juventus çabuk buldu direnişleri daha artmış oldu.
    Daha önce reali yenerek Finale kalmışlıkları var bu defada rövanşı vermeyebilirler

A Milli Takımımızın 5 Haziran'da Üsküp'te Makedonya ile oynayacağı özel karşılaşma ile 11 Haziran'da Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme müsabakası var.Fatih Terim için eziyet başladı.Kusura bakmasın yatmaktan yorulmuştur diye maç koymuşlar :cursing: 
    Real 1-0 önde

[b]The Revenant
    Diriliş"The Revenant" gerçek bir hikayeden alınma..Senaryo,doğa koşulları,yaşam mücadelesi,intikam duygusu hepsi bu filmde var..Her zaman iyi bir oyun sergileyen Leonardo DiCaprio bu film de de on numara bir oyunculukla karşımıza çıktı.
    Epey zaman oldu seyredeli sadece filmin orjinal adı için açtım ve yazdım..Aklıma yatmayan sahneleri dile getirdiğim de"amma kılsın"dendi.Herşeyi kurgulayan benim bu cahil kafamın bulduğu yanlışları sergilemeyecek ben filmler de en çok "olmalı,olmamalı"dediğim sahnelerebakarım..
    Bu filmde olması gereken veya olmaması gereken çok yer var aklım da kalan sadece bir kaç şey onları yazayım.Seyreden olursa baksın varmı eksik,gedik :thumbup:
    En önemli sahne ayı ile mücadelesi bu sahne gerçekten tüyler ürpertici ve şahane çekilmiş.
    Bir kaç sahnede dondurucu soğukta nehre girip çıkıyor ama o havada donan yok..

Bir önemli sahne de atla uçuruma düşmesi yada atlaması..Donmamak için ölen atın karnını yarıyor ve soyunup çırılçıplak sıcak karının içine giriyor.Böyle ikklim koşulların da yaşam vahşidir.Bu hayvanın kan kokusuna,leşine mutlaka bir avcı hayvan gelir.Ama gelmiyor ve sabaha kadar kalıyor,üzerine de birde kar yağıyor..Sabah yardığı bölge donmuş ve zorla atın karnından çıkıyor lakin dışardaki elbiseler pamuk mübarek giy,yürü :D O elbiseler birer soba borusu olur be adam,vursan birini tepeler..
    Neyse film karlı buzlu ve seyredilir gerçekten güzel..Ben arada böyle saçmalarım

Bu olmamış saygı gösterilmiş ama yanlış olmuş..Namaz için yermi yok? Şerit ölü araba yüzünden,belki de başka birileri o kıldığı namaza yetişmeye çalışıyor.Tramvay da olanları saymıyorum bile,orada da işine,evine, belki o şahsın kıldığı namazına gidecek insanlar var..Hastası var ustası var bende de laf çok kısaca,her yeri yanlış,sopalık adam bence