Simdi Seyrettim özet TRT de..İki pozisyon, emenike iyi pozisyonda..
13 pozisyon golde dahil BJK hiçbir şey yokmuş bizde..
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben demledim daha yeni :thumbup:
Haydi buyrun -
@Efsane Tugay abim Volkan'a bayılırım ben..Fenerin canına çok okudu vesselam.
Bu sene kurtuluyoruz inşaallah :thumbup: -
Cay yokmu yav :thumbup:
-
Bizde hala sıcak var.. Ilıkçılar bize gelsin :thumbup:
-
Advogat ta zaten oyuna müdahele etmek te yok
-
Sıkıntı yok yeneriz :D
-
Masallah diyelim,kazasiz geçsin inşaallah
-
Fener çoğu zaman zor maçlar da şaşırtıcı derecede iyi,Kolay maclarda tam aksine kötü oynar ve dökülür.
Berabere veya FB alır derim ben.. -
Fener :thumbsup:
-
Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA 27°C
ANTALYA 22°C
HATAY 24°C
ISPARTA 24°CYAĞIŞ
-
Az bulutlu ve açık, doğusunun öğle saatlerinden sonra parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 31°C
Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı ve çok bulutlu
ANTALYA °C, 26°C
Az bulutlu ve açık
BURDUR °C, 28°C
Az bulutlu ve açık
HATAY °C, 29°C
Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı ve çok bulutlu -
Filipinler'in Mindanao adasında 7.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiği açıklandı.
7.2 büyüklüğündeki depremin Endonezya ve Filipinler'de 'tehlikeli' dalgalar yaratacağı uyarısında bulunuldu.
--------------------------------------------------------------
Güney Amerika ülkesi Şili'de en büyüğü 5,9 olmak üzere bir dizi deprem meydana geldi. Arka arkaya meydana gelen 16 sarsıntıdan en şiddetlisi 5,9 olarak kaydedildi.
ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Şili'de meydana gelen depremler arasında en şiddetli sarsıntının 5,9 büyüklüğünde olduğunu ve yerel saatle 12:30'da sahil kenti Valparaiso'nun 41,5 kilometre güneybatısında meydana geldiğini açıkladı.
Yaklaşık 2 saat içerisinde 3,8 ila 5,9 büyüklüklerinde 16 depremle sallanan bölgede depremlerin devam etmesi nedeniyle öğleden sonra okullar ve iş yerleri tatil edildi.
Depremlerde can ya da mal kaybı yaşanmadı.
Valparaiso'nun 39 kilometre açığında, pazartesi günü de 6,9 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. -
-
Aklı olan beyin süzgecini devreye soksun, mutlaka birşeyler takılacaktır. Görünen Köy değil artık kılavuz beklensin,