Uşak’ta birkaç gündür devam eden sağanak yağışın ardından hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kent merkezinde gece saatlerinde kar yağışı başladı
Gece yarısından itibaren kar yağışı ile soğuk havanın etkili olacağı yönünde tahminde bulunan meteoroloji uzmanları yanılmadı. Uşak’ta 01:00 itibari ile kar yağışı başladı.
Şehrin İzmir ve Ankara güzergahlarında kar nedeni aksamaların yaşanmaması için karayolları ekipleri ve trafik ekipleri ana güzergahlarda tedbir aldı.
Meteoroloji genel müdürlüğünün tahminler doğrultusunda Uşak kent meydanında düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları,
Uşak Valiliği kararı ile Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar an itibariyle Afyon da hızlandı
http://www.afyon.bel.tr/icerikdetay/188/220/akarcay_1.aspx -
Whisper dayı haklısın ama bir boşvermişlik var bu aşikar peder de ben de alo 186 elektrik hattını aradık aylar öncesinden ve defalarca hallettik arıza vardı felan diyorlar sonra yine aynı... ne bileyim anlamadım valla...
Nereden tutarsan tut elinde kalır,bizde böyle maalesef
-
Ben de anlamadım hocam bizim sokakta esrarengiz bir olaylar silsilesi var ama dur bakalım. Özellikle şu son 2-3 aydır sokak lambaları yanmıyor ve ayrıca sokak ve çevreden durduk yere elektrik kesintileri yaşanıyor ... Aklıma doğu şehirleri geldi bir an ...
Kaçak kullanan,yada tellere hat atan,tellere (artı eksi)metal değmesi ani kesintilere yol açabilir..Normal olabilecek arızalar da olabilir
-
Başakşehirli Futbolcular Aspor muhabirini darp ettiler.Emre Belezoğlunu çeken muhabire saldıran futbolcuları polis güçlükle araya girererk ayırdı..
-
Ya reiz bir ayrıntı çarptı gözüme :D Senin
sallama sanırım he? Bu saatte uğraşmayam mı dedin :thumbsup::thumbsup:
-
@Sinan reyiz afiyet ola..Hele çoksa yardım ederiz :thumbup:
-
-
Afyon da kar ara ara çok hızlanıyor beyler
http://www.afyon.bel.tr/icerikdetay/188/220/akarcay_1.aspx -
Afiyet ola abim..Kaşık olmayanlar benim ona göre levent :D:D
Yok şaka yav,,sende buyur ıscak ıscak :thumbup: -
Hayde soğuk hava var kar var
var
-
Ateşle Hasan
-
@Sistemci5534 abim karanlıkta kaldın he?
@Lvnt00 sende birden kar etme foto falan,alıştıra alıştıra tektek at :ehuehu:  -
Levent seni Allah ne ede :lol: yüreğim güpledi inan :thumbsup::thumbsup:
-
:boks: :boks: :pon: :pon: :pon: :çokiyi: :çokiyi: :çokiyi: