Parçalı, batısı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ADANA 25°C
Parçalı bulutlu
ANTALYA 20°C
Çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
ISPARTA 14°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı
MERSİN 22°C
Parçalı bulutlu
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında
kuvvetli (40-70 Km/saat) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sigara illeti bana da bela bırakmak lazım elektronik sigaraların faydası olur mu acep dayım ?
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar..
Vallah abim bizim burada da popüler..Denemek gerek ben almadım..Hem onu hem sigarayı içen var ,elektronik içip bırakan yok çevremde..3-6 aydır
elektronik içmeye devam edenler var hatta daha uzun süreliler var.Tekrar geri başlayanlar var sigaraya,,hatta cihazlarını yarı fiyatına satanları da gördüm. -
Oynamamak en iyisidir bence :thumbup: Zamanın da toto loto at yarışı gagaladım..Allaha şükür ki hastalık olmadan bıraktım..Bir sigara manussuzunu bırakamadım gitti
-
Olsun beşiktaşımın cani sağolsun.Seneye farklı türk takımları ile inşallah.
İnşaallah abim
Beşiktaş bu maçta çok şanslıydı ama olmadı.
Şansı kullanamadık..Olsun bakalım
-
İlk maçta kaybettik..Kenar yönetim ilk maçta da kötüydü bu gecede kötüydü.Cenk ve q7 boşuna el freni oldu.. Almadı oyundan sahaya destek verecek değişiklikleri yapmadı..Neyse bakalım olmadı
-
İyi geceler @Lvnt00 abim..Sen Sağol
-
gitti geçmiş olsun
Heyav kötü oldu.. Buradan maçı almak lazımdı..Final maçında yine bir tık.. Tüh ki ne tüh
-
;( :lol: :boks:
-
Tuhhhhhhhh :lol:
-
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: o :çokiyi: :çokiyi:
-
Hadibeeeee
-
Oyoyoyoy
-
Kader atan kaçırır çoğu zaman..Talisca at
-
Ya bu devam edecek sabah ezanına kadar..Cumaya yetişir inşaallah :rofl: :rofl:
-
pnaltılar...bakalım ben kaçayım geçci süre arkadaşlar haber edersiniz
Bak sen lslne abim.. Karnım sisti be iki saattir..