Bizim evde de reis ben olduğum için benim istediğim seyredilir..Ben maç dedim hanım sirwirwir dedi ve sirwirwir bakıyoruz :ehuehu: :ehuehu:
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet @Lvnt00 atalarımızın cirit attığı yerlerin insanları bize daha yakınlar..
Bende İspanyol takımlarını severim.. -
Hele korku şeylerini sen seviyorsun, bizide korkutma bakem :thumbup:
-
Bayern her zaman birşeyler yapar,sakaya gelmez.. :rules:
-
Dostlar ne olur maç sizce ?
Real fantastik göze hoş gelen futbolu ile güçlü kadrosu ile favori. Almanlar ise bildiğimiz gibi makina misali her zaman aynı disiplin ve mücadele ile zorlarlar..Tur şansları her zaman olur..
-
Bu akşam saat 21.45 te Real Madrid-Bayern Münih Smp.ligi maçı var..
-
-
Başımız sağolsun
-
Büyük çamlıca da tek tük kar atıyor..
http://www.istweb.tv/
Canlı yayın yanında şehir kameraları,1 sayfada çamlıca -
Kuzey Kore nükleer savaş işareti verdi..
Haftalık füze denemesi geliyor
Bölgeye yaklaşan ABD savaş gemilerine nükleer karşılık verileceğini dünyanın en büyük haber ağlarına açıklayan Kuzey Kore, artık haftalık, aylık ve yıllık füze testleri gerçekleştirileceğini duyurdu. Tüm ülke en üst düzey askeri alarm seviyesine geçmiş durumda. CNN International, gelişmeleri 'Savaş her an başlayabilir' manşetiyle duyurdu. -
Valla fena havlıyor kerata..Bide tasma tak buna :kahretsin: :kahretsin: :rofl:
-
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Sıcaklık,güneyinde 1-3, kuzeyinde 4-6 derece azalacak.
-
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek
Yağışların Batı Karadeniz Bölümünde öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması beklenmektedir
Sıcaklık, 2 ila 4 derece düşmesi beklenmektedir. -
Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunda hafif olmak üzere kısa süreli sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek,
Rüzgarın ; akşam saatlerine kadar bölge genelinde güney ve güneybatıdan kuvvetli olarak (40-70 Km/saat) esmesi bekleniyor. -
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın ; öğle saatlerinde iç kesimlerde güney ve güneybatıdan kuvvetli olarak (40-70 Km/saat)esmesi bekleniyor.