Amin, dün bizim doğu illerinden sel haberi de vardı..Epey hasat telef olmuş.. ;(
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
İran da sel felaketinde 36 kişi hayatını kaybetti
-
Bayburtlu abimiz anlattı ,
Eskilerden bir anısını.. Yaşlı yakını ishal olmuş şehre doktora gitmiş.
Doktor
-neyin amca
-ishal oldum doktor bey
-nasil yapıyorsun amca?
-valla oğlum yeri geliyor diş kesmiyor,yeri geliyor bardağa koy iç
Demis :ehuehu: :rofl:
Doktor
-amca sus Allah aşkına ne biçim tarif bu demiş :D :lol: -
Bu haşare hayvanı epeyce zaman oldu,yetenek yarışmasında bakmıştım.
Her soruya cevap vermesi,her sorulan hayvanı taklit etmesi muhteşem..
Sanatçı olsa bu kadar olur.. -
Hayatini kaybedenlere Allah tan rahmet,mekanları cennet Olsun.. Görev yapanlara kuvvet, yaralılara şifa dileriz..
-
Haklısın ama MGM den ülke genelinde olan haber ağından faydalanmak mantıklı bence.
Hava durumu tahminleri sizlerden genel olur,bilgi uyarı bazında, yöresel haberler alınabilir -
Allah sizi ne ede @Sistemci5534 @ANALİZCİ :lol: makaracılar sizi
-
O admin ona da serbest :D
-
Analizci geliyom depeni delerim :lol: benden başka varmı MGM den eden.
Bana serbest :çokiyi: -
:ehuehu: :rofl: pekte çikin olmuş yav
-
"Her an savaş çıkabilir"uyarısı
Kuzey Kore'nin yarın kurucu liderinin doğum günü dolasıyla düzenlenecek etkinliklerde yeni bir nükleer silah denemesi yapabileceği iddia ediliyor.
Tansiyon karşılıklı açıklamalarla giderek artarken Çin'den "her an savaş çıkabilir" uyarısı geldi. Çin Havayolları'nın (Air China) ise Kuzey Kore'ye uçuşlarını askıya aldığı iddia edildi. Ancak Air China yaptığı açıklamada uçuşlarının askıya alınmadığını 'talepteki düşüş sebebiyle bazı seferleri geçici olarak iptal ettiklerini' duyurdu. Kuzey Kore'nin Batılı ülkelerden gelen tüm uyarılara karşın yarın yeni bir nükleer silah denemesi gerçekleştirmesi bekleniyor.Amerikan NBC televizyonu böylesi bir nükleer denemeyi önlemek için ABD'nin Kuzey Kore'ye önleyici askeri operasyon düzenleyebileceğini duyurdu.
Amerikan NBC televizyonu, Kuzey Kore'nin nükleer tesislerini Tomahawk füzeleriyle vurabilmek için ABD'nin iki savaş gemisini bölgeye konuşlandırdığına dikkat çekti.
Bu iddialar ABD'li yetkililer tarafından doğrulanmadı. Ama ABD'li ve Kuzey Koreli yetkililerin karşılıklı açıklamalarıyla tansiyon giderek yükseliyor.
Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin bölgeye nükleer kapasiteli savaş gemisi göndererek barışı tehdit ettiğini savundu.Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kore yarımadasında her an bir termo nükleer savaş çıkabilir" denmesi dikkat çekti.Kuzey Kore Dışişleri Bakan yardımcısı Han Song Ryo tansiyonun yükselmesinden ABD Başkanı Donald Trump'ı sorumlu tuttu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Han, "Trump'ın Kuzey Kore politikasının bir önceki yönetime göre daha saldırgan ve agresif olduğunu görüyoruz. Esas sorun çıkaran biz değiliz, onlar" dedi. -
UEFA Beşiktaş ve lyon u disiplin kuruluna sevk etti..
Yetkililer,maç öncesi,esnasında ve sonrasında çıkan olaylarda 7 kişinin yaralandığını,iki takımın toplam 12 taraftarının gözaltına alındığını belirtmişlerdi... -
Ben içeyim kendim..Kaç saat oldu heç bi numara göremedik :lol: :lol:
-
Adamlara her zaman iyi el veriyoruz,onlarda kozlarını iyi oynuyorlar.
Gurbetçi vatandaşlarımız her zaman milli ve kulüp takımlarımızı zor durumda bırakıyorlar.Her zaman içinde bulundukları ortamın hıncını milli duyguları kalkan olarak kullanarak maraz çıkarıyorlar.. Avrupa ülkeleri bizim kamplarimizi ve hazırlık maclarimizi kendi ülkelerinde yapmamıza izin vermiyorlar bir kaç senedir.
Her zaman maç önü,maç sonu,en kotusude dün gece ye benzeyen sahaya girme işini adet haline getiren bir kitle.
Bugün dünkü maç sahaya girme olayına bir yorum aynen şu"küçücük bir kavga da korkak tavuk gibi kaçan,sahaya inen "le devam eden "biz yaparız" edasıyla lyona malzeme veren aklı evveller varken,daha çok cereme çekeriz ülke olarak. -
Adamlar maç bitti gece hemen havlamaya başladılar. Hiç kuşkusuz başvurular bile.
Maç seyircisiz oynanacak bence. Lobileri güçlü