Whisper tarafından yazılan gönderiler

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
    Yağışların ; Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-50 mm)olması sebebiyle
    kar erimeleri, sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
    BATMAN 18°C
    DIYARBAKIR 18°C
    GAZIANTEP 18°C
    SIIRT 18°C

0612buyuk.PNG
    graphe3_1000___40.2189_37.9158_Diyarbakir.gif
    graphe3_1000___41.9403_37.9326_Siirt.gif

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların ; Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm), Antalya'nın doğu kesimleri, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 mm)olması beklendiğinden, kar erimeleri, sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
    RenkliYagis.PNG
    Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
    Yağışların; Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş ile Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) olması bekleniyor.
    Rüzgarın ; İskenderun Körfezi ve Hatay kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/saat) esecek
    ADANA 21°C
    BURDUR 20°C
    HATAY 20°C

ANTALYA 19°C

A.KARAHISAR17°C
    graphe3_1000___35.3289_37.0017_Adana.gifgraphe3_1000___35.3289_37.0017_Adana.gifcompppi15.jpg

Fatura Bjk taraftarına kesilip,İstanbul da seyircisiz oynamak isteyen Lion.
    Uyanık başkan maçtan sonra feryadı,sızlaması "can güvenliğimiz yok istanbul da" diyerek,seyircisiz oynamak için hamleyi başlattı..Fransız seyircilerin üzerine,Bjk tribününden ses bombası atılmış.
    Çarşı karışacak gibi

Afyonkarahisar’da fabrika yangını
    Afyonkarahisar’da bir fabrikada çıkan yangında 2 kişi ağır yaralanırken, alevlerin sardığı fabrikada yangını söndürmek itfaiye ekiplerinin
    başlattığı müdahale yaklaşık 2 saattir devam ediyor.
    Yangın, Organize Sanayi Bölgesindeki bir yağ fabrikasında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü çıkan yangının işletmenin gaz tanklarının olduğu bölümde başladığı öne sürüldü. Hexan diye adlandırılan gazın parlaması ile başlayan yangında alevlerin kısa sürede fabrikanın bir çok bölümünü sardığı belirtildi. Yangına ihbar üzerine olay yerine gelen Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale ederken olayda ilk belirlemelere göre Yusuf Kalaycı (36) ve Sedat Taşar (30) isimli işçilerin yaralandıkları kaydedildi. Yangına yaklaşık 20 itfaiye aracı ile müdahale edilirken, 2 saatten bu yanan yapılan çalışmalar da yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bazı fabrika çalışanlarının ellerinde yangın tüpleri ile alevlere yakın bir yerde beklemeleri ise dikkatlerden kaçmadı.
    Öte yandan, yangından yaralanan 2 işçinin de vücudunda ağır yanıklar olduğu öğrenildi.

Bende liondan dem vurmadım zaten..Adamlar dümdüz profesyonlce mücadele ettiler..İş bizde bitiyor dediğin gibi..Dinlemedim ama umarım Şenol hoca kurban seçmemiştir takımdan.Sever arada saçma sapan konuşmayı..

Bence Bjk tarihinin en iyi 2-3 oyuncu topluluğundan oluşan,arasan bulamazsın bir topluluk.Fizik olarak ve uyum olarak gayet iyiler..Bizim stresi yönetme yeteneğimiz sıfır..Oyunda bir virtiöz olsa oyunu okuyan güle oynaya yener gelirdik oradan.Topu indiren dağıtan alan veren bir işi bilen olmayınca sonuç bu oldu.
    Doldur boşalt ve her top anında bize geri döndü,ben zır cahil Tv.den gördüm ama asıl görmesi gereken kişi görmedi bunu.Her zaman spikerler ne yer ne içer merak ederim"İstanbul da bir gol yetermişş" ve "arkası da gelrmiş" he aynen öyle 1 gol..Ama evinde yenilen bir gol ve oynamak istemeyen bir rakip olursa ne edeceğiz beyim?
    Boşa bu saatte klavye dürtüyorum ya neyse..Yazmış olalım en azından

Uyarı Hasan sana Kendi ülke takımını iddaa bile olsa rakip takıma vermeden dolayı sana uyarı veriyorum
    Ve para cezasına çarptırıldın
    175 TL

:ehuehu: :rofl: :rofl:

Sağlık olsun,inşallah İstanbul da turu atlayan takım biz oluruz ,herkese hayırlı gecele diliyorum değerli dostlar,Allah'a emanet olun ,kalın sağlıcakla

İyi geceler