Whisper tarafından yazılan gönderiler

0612kucuk.PNG 1218kucuk.PNG
    1824kucuk.PNG 0006kucuk.PNG
    KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Antalya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte kar örtüsüne sahip yüksek kesimlerde kar erimeleri de görüleceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağış ve yer yer kar erimelerinin oluşturabileceği, sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
    Bölge geneli,Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
    Yağışların akşam saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor
    ADANA 19°C
    ANTALYA 20°C
    BURDUR 16°C
    HATAY 17°C
    A.KARAHISAR 16°C
    graphe3_1000___30.6956_36.9081_Antalya.gif
    graphe3_1000___30.2908_37.7203_Burdur.gifcompppi15.jpg

Hobidir ve eglence demektir.Bazen olmasın demek gerekiyor her ne kadar futbolu sevsemde,bu keferelere kızgınım,bir insana Yılda 3,5 milyon Euro, yani Ayda 962 bin 500 lira civarında para alanlar baksınlar maçlara.Zaten bizden çıkıyor bu paralar ama direk ama dolaylı yollardan..
    Bir ayda neredeyse 900 kişinin aldığını bir adama kamyonla yüklersen,millette ne milli ruh kalır ne sevgi ne saygı.. yine ates bastı

afyonspor mu bu ? :lol:

Ne vuruyon nen :lol: Anıtkaya 1.amatör..
    Afyonda askere gitmeden oynadım B takımında..Nevzat Güzelırmak vardı takımın başında..A takımla antremanlara başladık çıkmaya ama ne ortam ne zaman müsade etmedi askerlik çattı öyle böyle derken cırt oldu herşey..
    Devam edebilseydik belki bize de ekmek çıkardı futboldan.

Ouresma da yok yarın trt 1 izlemeyin. :D

Hasan kendimce iyi izlerim eğer seyretmeye başlarsam.Quresma beşiktaş takımı iyi oynarken var ve bir şeyler yapıyor...Takım kötüyse bu arkadaş zerre kadar işe yaramıyor..
    Kurtardığı maç varmı?yok..Ha varlığı ha yokluğu diyelim biz.Varyete yapmaktan kendi başından ziyade bizim kafaları da bi dünya ediyor kerata

Alex ateş etmiş

Onun sözüne asla güvenilmez!
    Alex, Cristian'la birlikte F.Bahçe anılarını anlatırken, takımdan ayrılmasına neden olan Aykut Kocaman'la ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. İşte büyük yankı uyandıracak o sözler:

"Aykut bir gün kahvaltıda bana, 'Bundan sonra takımla idmanlara çıkmayacaksın' dedi. Ben de ona 'Ben ne yaptım ki yedek takıma gidiyorum?' diye sordum. O da bana 'Git bunu takım menajeriyle konuş' dedi. Menajer ise bana, 'Bunu Aykut'la konuş. Bu onun kararı' dedi. Daha fazla ne söyleyebilirim ki, sözüne asla güvenemeyeceğiniz, her an yalan söyleyebilecek bir teknik direktörle çalışıyorduk"
    "Cristian senin yerine oynayacak''
    "Bir gün idmandayız, Cristian'la serbest atış çalışması yapıyoruz. Aykut bizi izliyor. Daha sonra yanımıza çevirmenimiz geldi.Avrupa Kupası'nda Spartak Moskova maçı öncesiydi. 'Size bir kötü bir de berbat haberim var' dedi. Önce bana, 'Bu maçta oynamıyorsun' dedi. Sonra da "Cristian senin yerine oynayacak' sözlerini kullandı. Aykut, Cristian'ın 10 numara oynayabileceğini düşünecek kadar futbola uzaktı"
    ''Fenerbahçe için üzgünüm''

''Takımdaki herkes biliyordu ki, ben Cristian'dan daha fazla gole yakındım. Sonra Aykut maç konuşmasında, 'Serbest vuruşları ve kornerleri Cristian kullanacak' dedi. Ben de 'Ya ben?' diye sordum. Bugün 10 numara Cristian' karşılığını verdi. Christian o maçta top bile göremedi. Aykut geri dönecekmiş. Ne diyebilirim ki Fenerbahçe için üzgünüm''

Polislerden :rofl: :rofl:
    Arkadaşımın nişanlısı komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken
    'Bilmem xxx merkez, yolda üç tane or...pu var. Tamam.' diye bir telsiz
    anonsu gelmiş. Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize
    sarılıp telsizin diğer ucundaki memura ´Bu ne biçim anons, malum kadın
    deyin biz anlarız.´ diye fırça atmış.
    On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de
    kahkaha krizine sokmuş. ´Komiserim malum kadınlar or...pu
    değilmiş.Tamam.´
    ---------------------------
    Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahçe´den Beşiktaş´a doğru
    yürüyordum. Biraz ileride trafikten dolayı yavaş ilerleyen bir polis
    arabası vardı. Tam o sırada, polis arabasının yanına motorlu bir polis
    yaklaştı ve bombayı patlattı.´
    -Alırım anahtarını Hasaaan!'.

--------------------------
    Yer Bahariye, İstanbul. Ana yoldan geçmekte olan bir polis arabasındaki
    megafondan bir anons yükseliyor: "X plakalı aracın sahibi, lütfen hareket ediniz.
    " Karşı taraftan geçmekte olan diğer bir polis arabasının
    megafonundan duyulan anons ise şu:
    "Lütfenini yiyimm Mistafaaaa."

Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve sordu:
    "Gençler alkol var mı?",
    cevabımız: "Yok valla, hepsini içtik."
    -------------------------------------------
    Yer Amasya, Ramazan ayı. Meydan tarafında, karşılıklı iki
    şeritten birbirlerine doğru gelen polis arabalarının birinden duyulan
    cümle: "İftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alıyoruz.
    " Gelen cevap evlere şenlik:
    "Komiserinkinde susam olmasın. Tekrar ediyorum,
    komiserinkinde susam olmasın."