Fasulye ne iş anlamadım yav ;(
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
3-1 bitti.. Tebrikler
-
Bizim kulüp ve milli takımlarımizin bir trendi yoktur.Dustu dersin yükselişe geçerler,oh tamam dersin al sana alsana diye tepene tepene vururlar..
Günlük yaşarlar,anlik başarılarla idare etmeyi düstur edinmişlerdir..
Alistim artık pek sinirlenmeden badireleri atlatıyorum :ehuehu: -
ANKARA °C, 14°C
Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
-
ISTANBUL °C, 12°C
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge genelinin, öğleden sonra doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bölgede akşam ve gece saatlerinde yağış beklenmiyor. -
parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DIYARBAKIR °C, 18°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı
GAZIANTEP °C, 19°C
Parçalı bulutlu
SANLIURFA °C, 24°C
Parçalı bulutlu
SIIRT °C, 18°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı -
Parçalı zamanla çok bulutlu, doğusu ile akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda akşam saatlerine kadar rüzgarın güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
ERZURUM °C, 8°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu, gece kar yağışlı
KARS °C, 10°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah ilk saatlerde hafif kar yağışlı, öğleden sonra yağmurlu, gece aralıklı kar yağışlı
MALATYA °C, 18°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu
VAN °C, 9°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu, gece kar yağışlı -
Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 21°C
Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı
ANTALYA °C, 19°C
Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı
HATAY °C, 19°C
Parçalı yer yer çok bulutlu
MERSIN °C, 19°C
Parçalı yer yer çok bulutlu -
:ehuehu: :ehuehu: :rofl: :lol:
-
@Snow Day harika montaj olmuş :ehuehu: :ehuehu:
-
Fotoğraf atmak kime nasip olacak bakalim :thumbup:
-
Sultangazi de süper yağmur var :D
Yagmur he? Kar olmasa da, soguk,serin hava ne zaman? Ay sonu gelecekmi?
-
:rofl: :rofl: :rofl:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Al dayı aç ben yatmaya gidiyorum.
De get hadi :lol: anahtarı ne edek? ben kendim ederim
çeşme işini vicdansızlar :roketatar: :roketatar:
:pon: :pon: :boks: :boks: :aq: :aq: -
Civciv çanağı :Çok küçük anlamında
Dingiltokmak :Takla atma
Telesime : Nefes nefese kalmak,yorulmak
Çitme : Çifte atmak,at tekmesi
Goleşme : Dedikodu yapmak
Doleşim : Arabalara yüklenen yükün katları(bir doleşim-bir kat)
Gavzınmak : Kaşınmak
Dıgılamak : Horoz veya kaz ısırığı,saldırması
Dalamak : Genelde köpek saldırısı ve ısırığı için söylenir
Avkılamak : Avuçlamak,yoğurmak
Gavi : Kalın,kaliteli
Mökem : Güzel,muhteşem