İzmirde an itibariyle yağmur var.Ciseliyor,hava yumuşak gezilesi bir hava..
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
7-8 saniye bizim için ne demek yaşamadan bilemeyiz ama hayvanlar doğal olarak deprem anını önceden seziyorlar.
Görüntüdeki köpek 7-8 saniye önceden seziyor veHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
@whisper biz yokmuşuz gibi davran sorun yok biz gittik bile :fırla: :rofl:
He yav ben yazarken herkes sivismis ;(;(:D
-
Atif örnektir Aykutla kel alaka yani bilmediğimiz birşeyler oluyor.Ozan dökülüyor aldığı paraları zaten haketmedigini gösterdi.Souza neye yarar,benim gibi dana.
Biri beni durdursun yav :kahretsin: :D -
Atif ta tam kendine geldi yedeğe alındı.Birileri devamlı oynar başlık gibi sallıyor lar.Aykut gelmiş derbylerde defansif oynayan ezeli rakipleri ne puan dağıtan dusme potasında olanlara yenilen takım gelmişti yine öyle olacak.
-
Alex si yemek için herşeyi yaptı ama yine açıkta kaldı.Dia,stoch onun afarozu sayesinde hala bonus topçular.Dia gitti kurtuldu stoch hala oyuncak.Bende bu işi iyi bildiğimi idddia ederim hep fenerin ilk on birinde gözü kapalı stoch oynar.Atif nasıl gol attı?kaç kişi vuruyor topa öyle?
-
Aylar öncesi Aykut a takım teslim edildi.Gelen adam zaten bir yıllığına geldi.Aykut gibi içten pazarlıklı birinden kurtulmustuk yine geliyor takımın başına."ben" ci dır,futbolcuyken de öyleydi.Ama açıklamaları hep ruh okşar gerçeği yansıtmaz.Kaprislidir korkak tır.
-
Yok yav hasanda Winter sa bize takılıyorlar.
-
Yav amma direttin bende şehrin göbeğinde var demedim ki..Mutlaka arazide vardır,hemde çokça.Yokmus deme bu gece İstanbul uçağına bilet alır gelirim oraya :thumbup: :ehuehu:
-
winter gizli fenerli çıktı :pon: :pon:
:D:D
-
Yav hava bahar gibidir,guneste vardır ama karsız buzsuz değildir.
-
Yav evde birşey bakamıyorum.kim attı golleri
-
Erzurum her zaman her daim :thumbup:
-
Winter :lol: Hasan :lol:
:ehuehu: :rofl: -
Yensinler "rahat alırız dedik"yalancı cikmayalim.. :D