Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Adam bastonla gol attı.E vet bir gol daha olursa fark olur.Haklisin Mehmet.
Hasan şaka etme üye et :ehuehu: -
Adam fosil oldu neredeyse benle yaşıt,golu de o attı tav oldum :cursing:
-
Final maçlarını Türk takımları oynayamiyor.Yani önemli kritik maçlarda bizde durum hep aynı.
Çok çaba,az hata gerekli.Zor atıp kolay gol ve pozisyonlar yiyoruz,her zaman aynı durum. -
Hsydi Talisca
-
Heyav Mehmedim halt ettik X(
-
Bjk lı olmayan cambiasso gol attı
.
Dk 36 Bjk 0 Olimpiyakos 1 -
Cambiasso olimpiyakos forması giyiyor muş,spiker söyledi :thumbup:
-
Mac başladı..Hayde bre pehlivan
-
Evet konumuzu aktifleştirelim yavaştan. Ege ve Akdenizde yaşayanların bugün yarın ve cuma günleri gökgürültülü sağanaklara hazır mı olduğunu teyit edelim. :whistling:
Hazırız da ne çekecez yav..Bulut mu :ehuehu: :ehuehu:
-
Evet Suarez'in ki de komik adamları asmış resmen.PSG oyun olarak saçmalamış ama buna rağmen turu attıkları tek golle geçerlermiş
-
:D İçine doğmuş mehmet
Üle karanlık el bizim Türk hakem mi demek istiyorsunuz :rules: :rofl: :rofl: :rofl:
-
ANKARA °C, 17°C
Bölge genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı ve yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir.
HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmemektedir.
RÜZGAR: Rüzgarın güney ve güneydoğulu yönlerden orta kuvvette esmesi beklenmektedir. -
ISTANBUL °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Doğu ve Kuzeydoğu( Poyraz) yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor
-
IZMIR °C, 13°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bölge genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Aydın'da yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir.
HAVA SICAKLIĞI: 2-3 derece azalacak.
RÜZGAR: Bölgemizin güneyinde güneydoğu, kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(30-50 km/sa)esecek.
UYARILARSon 24 saatte kaydedilen yağışların üzerine beklenen kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, hortum, yerel dolu yağışı, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb. olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır