Allah seni bildiği gibi etsin hemi.Uyduruk kıydırık çizmiş yollamış :roketatar:
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kanıt?
:kahretsin: :rofl:
-
Haydi @Mkaymaz21 inşallah mart işte edecek bişeyler. Sen bakma @FOREVERSYSTEM in güldüğüne o daha genç :rofl:
-
Aman @hasan71 duymasın mangalla yola düşer :rofl:
-
@whisper DAYI aslında böyle benim ufakken 2000 li yıllarda anlık defterim vardı tüm kar ve yağmur ile olan o seneye ait ne varsa ona yazardım. Ona ulaşabilsem süper olacak ama nerede bulamam. belki de yandı gitti kül oldu sizlerinde bu tip günlükler arasına yazdığınız notlar varsa harika olur arşiv için aslında
Bende yok maalesef,olan vardır mutlaka.Sende ara bul hocam
-
Aslında bu başlıkları farklı olarak açmak isterdim yani 87 bir başlıkta, 29 kışı ayrı, ama bakalım ilerleyen zamanlarda onu da yaparım İNŞALLAH
İnşaallah,olur olur hocam neden olmasın..
-
Çok güzel bir sayfa olmuş @FOREVERSYSTEM hocam hay yaşa sen.Gece gece donduk sayende ^^
-
M.Ali Birand rahmetli gaflarıyla,gülüşüyle
Paris metrosu haberini duyunca hatırladım.Sokakta yaşayanlara sözde hizmet için açılmıştı.
30 yıl olmuş geçeli ve o kışı askerde yaşamıştım.Antep te donmuştuk adeta,oranın halkı "bilmem kaç senedir ne böyle soğuk nede böyle kar görmedik" demişlerdi.. -
@>>>WinteR<<<
Sağol vallah dehşet bi hediye :catisma: -
yok günlük ve aylık istihakını doldurdun sen durmadan kazan kazan
içtin. :D
Evet içen belli ben arada içebildim hatta bulaşık yalaşık bana kaldı :ehuehu: 
-
Selamunaleykum
Aleyküm selam abim
-
Herkese
whisper hocama yok :ehuehu: :ehuehu: :fırla:
Niye abim,ne oldu?Benmi kazandım :rofl: :rofl:  
-
@ANALİZCİ abim iki saat olmuşsun yazalı ama ben niye gecenin korunde gordum bilmem.
Laf diye laf degil iyi okusaydin abisi.Lap diye laf o.Yani birden lafını esirgemeyen demek.Patavatsiz ise bizde karşısındaki alınır mı kizarmi diye düşünmeden kendi doğrusunu söyleyene denir.Hakaret içermez benim sana yazdığım mesajlar.O kadar da dana değilimdir. -
Cay varmı uykucu :rofl: Çok uyku iyidir.Karpuz gibi kabak gibi bizde yata yata büyüyeceği z @FOREVERSYSTEM abim he :roketatar:
-
Bugün ingilizce de ettim abim,gezmelik yerlere.Google amca doğru çevirmediyse yabancı misafirler de görürse,epey makara döner.Beni iyi anlıyorsun belli hiç cık mık deme :thumbup: