Bugün ingilizce de ettim abim,gezmelik yerlere.Google amca doğru çevirmediyse yabancı misafirler de görürse,epey makara döner.Beni iyi anlıyorsun belli hiç cık mık deme :thumbup:
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
@whisper kalbimi kırdın be, sana şurda 2 güzel kelime söyledim senin bana söylediklerine bak yakışıyormu yahu. :thumbdown:
:D Daha yazarım uzar dediğim yerlere gelmemiştim analizci gardeş.Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.Yazdıklarım zaten kötü değildi ki niye ters ettin.
-
@whisper yok abi çok sağol bana 2 ay yetti. yarın açıklama yaptığımda benim ne demek istediklerimi çok iyi anlayacaksınız. merak etmeyin. Ayrıca ismimin böyle olmasının nedeni ise Benim işim gereği böyle yaptım Ama ismimin hakkını verdiğimi düşünüyorum ne dersin ?
He inceci,dikkatli,patavatsız :D (lap diye laf söyleyen),alaycı,aynı zamanda aksi,dediğim dedik,çaldığım düdük huylu,herşeyi beğenmeyen falan filan.Daha yazarım ama sen şimdi alıntı edersin benim mesaj zaten alıntı
uzar gider bu mesaj
-
@whisper Yok be abi sen olmasaydın ben bu güzel forumu bulamayacaktım yine herşey için sağol teşekkrüler. Takla tombak getirildiğimi zannetmiyorum ? sana danışarak geldim farkındasın umarım
ayrıca seni unutmak mümkün değil. Bunuda aklından çıkarma.
Yok zaten ben kendimi sana unutturmam dürtelerim :D Senin nick yakıştı siteye bence,kal.Yazın oraj mıdır ambalaj mıdır ney onu kovalarız
-
Eee hadi bu son çayım olsun ozmn... @FOREVERSYSTEM unuttuğun birşey var ben bu yola sonradan katılmadım sizlerle birlikte katıldım ama siteye kayıt olmam biraz uzun sürdü aksilikler vardı. uzun mesela Whisper dayım bilir buraya gelmek için ne yaptığımı.
neyse yarın toplantıda açıklamalar yapacağım.
Dayın seni siteye takla tombak getirdi,nereden bulduysan beni feyste :D Yolu bilmem nereden nereye.Olması gereken birşey varsa olsun derim :thumbup:
-
Yav orada da baş müşteri bendim,burada da ben varım ya
stoklarını ben tüketirim :catisma: :D
-
Yaşa sen,neşeli,samimi,tatlı sert,alaycı gecelerin adamı @FOREVERSYSTEM :D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Torres dün oynanan maçta, beyin kanamasi gecirmis,Buyuk gecmisler olsun... Futbol bazen futboldan ötedir......
Fernando mu?
-
@>>>WinteR<<< hocam :rofl: :rofl: inşaallah diyelim..Vallah bi inerse :catisma: :catisma:
-
Osmanı yenilgiye alıştı zaten.Fener rahat geçer osmanlıyı
-
Yav şu ozan tufana kim 8 milyon verdi adam pas atsa maç 0-3 olacaktı.
Bence kafası büyük geliyor Ozan'a ondan sallanıyor sahada
-
Ayenen adam Yunan defansı mı uyguluyor acaba
Vallahi daha açmadım bile.Yansın gitsinler :lol:
-
Dursun Amerika da zengin olur.Temeli telefonla arar
-yanıma gel Temel
-ben ne yapayım orada işsiz güçsüz
-ya ben zenginim çok param var gel
-olmaz benim param da yok işim de
-Gelsen gel Temel benden dökülen paraları tooplasan sana yeter,uçak biletini yolluyorum hemen gelTemel gelen bileti alır ve biner uçağa.Amerika ya iner inmez uçaktan yanında rüzgarla dolaşan 100 dolar görür
sağa bakar sola bakar ve burun kıvırır,dudak büker,
-Hast.... ya daha ilk günden işe mi başlanır, der ve kızarak yürür gider -
Otuza yakın paslaşma sayamadim.