Whisper tarafından yazılan gönderiler

Hortum, Serik'te Restoranı Dağıttı
    1 saat önce
    ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde denizde çıkıp karada ilerleyen hortum ahşap ve demirden yapılma restoranı dağıttı, spor tesisinin ünitesine zarar verdi.
    hortum-serik-te-restorani-dagitti-9324304_546_o.jpg

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde denizde çıkıp karada ilerleyen hortum ahşap ve demirden yapılma restoranı dağıttı, spor tesisinin ünitesine zarar verdi. Hortumun uçurduğu restoran çatısı 100 metre uzakta bulundu.

Serik'e bağlı Kadriye Mahallesi'nde saat 14.00 sıralarında denizde hortum oluştu. Karaya ilerleyen ve yaklaşık 2 dakika süren hortum Serik Belediyesi'ne ait Kadriye Beach Park Tesisleri içinde bir restoran ile spor tesisine zarar verdi. Demir ve ahşaptan yapılma restoranın bir bölümünü söküp ters çeviren hortum, içerideki malzemeleri dağıttı. Restoranın tuvalet bölümünün çatısı hortumla birlikte uçarak yaklaşık 100 metre ilerideki 5 yıldızlı bir otelin tenis kortunun yakınına düştü. Spor tesisinin trombolin parkı da hortum nedeniyle yıkıldı.

Kış sezonu nedeniyle kapalı olan restoran hortumdan büyük zarar gördü. Olay yerine gelen işletme sahipleri ve çalışanlar etrafa saçılan malzemeleri toplamaya çalıştı. Çandır Mahallesi'nde ise bazı bölgelerde dolu yağışının etkili olduğu belirtildi. - Antalya

video

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yağışın ardından körfezde hortum oluştu. Hortum, cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi..

http://www.ahaber.com.tr/webtv/yasam/akdenizde-hortum-panigi

adiyaman-da-5-8-buyuklugunde-deprem-guneydogu-9323411_3908_m.jpg

GÜNEYDOĞU SALLANDI
    Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezi'nin, merkez üssünü Adıyaman'ın Samsan İlçesi olarak saptadığı deprem saat 14.07'de meydana geldi. Yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Adıyaman'ın yanı sıra Gaziantep,Kilis,Batman,Şanlıurfa'da da şiddetli hissedildi.
    adiyaman-da-5-8-buyuklugunde-deprem-9323411_3986_m.jpg
    İKİ DEPREM DAHA OLDU
    Samsat'ta 5,8 şiddetinde gerçekleşen depremin ardından yerin 7 kilometre altında 4,2 ve 4.4 şiddetinde iki deprem daha meydana geldi.

AFAD 5.5 OLARAK AÇIKLADI
    AFAD Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 13.07'de Adıyaman'ın Samsam ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Güneydoğu Beşik Gibi! Şanlıurfa'da 4.6 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Kandilli Rasathanesi saat 14.18 de merkezüssü Şanlıurfa' nın Kasımkuyu olan 4.6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini bildirdi.

Akdamar Köyü Muhtarı: Köyümüzün Yarısı Yıkıldı
    8 dakika önce
    Adıyaman'daki 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından Akdamar köyü muhtarı Necmettin Öztürk, "Köyümüzün yarısı yıkıldı. Diğer evler de girilecek durumda değil." dedi.
    Adıyaman'a bağlı Akdamar köyünün muhtarı Necmettin Öztürk, CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Büyük bir deprem oldu. 15 ev yıkıldı. İki yaralı var. Ulaşan ekip olmadı. Evler girilemez durumda." dedi.

Adıyaman'da 5.5 büyüklüğünde korkutan deprem
    Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi 14.07'de meydana gelen depremin büyüklüğünü önce 5,8 olarak açıkladı, ardından ise 5,5'e revize etti. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu depreme ilişkin "İlk bilgilere göre can kaybı yok" açıklamasında bulundu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nde yer alan ilk bilgilere göre deprem yerin 10 km derinliğinde meydana geldi. Sosyal medya kullanıcılarının mesajlarından depremin doğu ve güneydoğudaki çoğu ilde hissedildiği anlaşıldı.
    Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde, bugün saat 14.07'de merkez üssü Adıyaman'ın Samsat ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Depremin 11,3 kilometre derinlikte oluştuğu bildirildi. Aynı bölgede büyüklüğü 4'ün üzerinde olan 3 artçı deprem meydana geldi.

Güney Ege açıkları ile Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
    KARADENİZ
    Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı; Rüzgar; Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
    MARMARA
    Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı; Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.
    EGE
    Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7(40-60 km/sa), akşam geneli kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege'de batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50km/sa), ilk saatlerde açıkları 7 (60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde kuzeyinde 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.
    AKDENİZ
    Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle kuzey ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/sa), batısı öğle saatlerinde (50 km/sa) Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
    VAN GÖLÜ
    Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı zaman zaman güneyden 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile zamanla bölge genelinin sağanak, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya çevreleri, Burdur'un doğusu, Isparta'nın güney ve batısı ile zamanla Mersin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'de yer yer kuvvetlice (40-60 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
    ADANA °C, 21°C
    Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak yağışlı
    ANTALYA °C, 17°C
    Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli olması bekleniyor.
    ISPARTA °C, 10°C
    Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güney ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli olması bekleniyor.
    OSMANİYE °C, 20°C
    Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak yağışlı

graphe3_1000___30.5522_37.7644_Isparta.gif