Aman hocam içim ılık ılık oldu ne menem bişey bu :love: Ama bu video biraz gacır gucur olmuş..Ekleme,çıkarma gibi ^^
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fırtına
Doğu Karadeniz'in doğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu kar yağışlı,
Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu öğle saatlerine kadar kuzeybatıdan 2 ila 4, akşam saatlerinden itibaren 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, sabah saatlerinde doğusunda 5 ila 7 kuvvetinde,
Dalga: 1,0 ila 2,0m Doğu Karadeniz'in doğusu 2,5m
Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara
Hava Durumu: Az bulutlu,
Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde
Dalga: 0,5 ila 1,0m
Görüş: İyi.
Ege
Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneybatıdan, Güney Ege'de kuzeybatıdan 3 ila 5, sabah saatlerinde güneyinde 4 ila 6 kuvvetinde,
Dalga: 1,0 ila 2,0m
Görüş: İyi.
Akdeniz
Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, sabah saatlerinde doğusunda 4 ila 6 kuvvetinde,
Dalga: 1,0 ila 2,0m
Görüş: İyi. -
-
-
-
-
-
Az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu
ANTALYA °C, 16°C
Az bulutlu
BURDUR °C, 10°C
Az bulutlu
KAHRAMANMARAŞ °C, 9°C
Parçalı ve az bulutlu -
-
-
-
-
"Karlar.. bütün elhânı mezâmir-i sükûtun,
Karlar.. bütün ezhârı riyâz-ı melekûtun..."Bu şiir için bir şeyler yazmak gerek ama bende o kadar bilgi yok
-
Son 2 mesajın sabaha okunacak..Yattım ben hayırlı cumalar ola @FOREVERSYSTEM
-
@FOREVERSYSTEM hocam uykuda bile sitedesiniz..Kandırdın bende gidem diyodum..Yatsak uyku etsek azcık