Whisper bunu banla adam vorteksten gün içi aralıksız kar yağışına 1-2 günlük diyo
Ona soğuk serbest,hala üşümedi gitti yıllardır mor kovalar..Bu sene bulacak inşaallah morları
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper bunu banla adam vorteksten gün içi aralıksız kar yağışına 1-2 günlük diyo
Ona soğuk serbest,hala üşümedi gitti yıllardır mor kovalar..Bu sene bulacak inşaallah morları
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir düzelme emareleri var sabırla takibe devam, takip eden herkese teşekkürler, iyi geceler.
Eline emeğine sağlık abim, sağolasın
Eşlik eden, beğeni ve yorumlarla katkıda bulunan,konuyu bu saatlere kadar sürükleyen herkese teşekkürler..
O yetmiyor be abim bize kış havası ile beraber mor lazım günlerce kar lazım
İşte onun içinde kış şartları lazım Çağrı..
Dışarıda bir ayaz var allah evsizlere yardım etsin
Evet kar kış severiz ama tuzumuz kuru.. Dediğin gibi Allah evsiz insanlara,kursa kuşa yardım etsin.
Ama önce belediyeler sonra da canlılar için bizler şartları sağlamalıyız
Elden geldiğince tabi ki.
Kurt, kuş , kedi, köpek doğası gereği karnı toksa kolay kolay teslim olmaz ve yaratılış gereği yaşamına devam eder..
Aç kalmasınlar yeterlidir sokak canlıları
Gececi tayfa, en güzeli gelsin inşaallah.Bucukta başlarız GFS ye , inşaallah yine eften puften bir senaryo yürütmez
Akşam gfs kar haritasi alabilir miyiz hocalarım
Hocam bölge konusu olacak ama Kıyı Ege Manisa tarafı kar görebilecek mı bu iki haftalık süreçte?
Sizde de olur inşaallah, Rakim olan yerler aldı der kar yağışı
cografyaciburak Usta'dan da gelir birşeyler var veya yok
Manisa'nın Demirci ilçesinde sabah saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. İlçenin Sarıçayır Kamp Merkezi, Türkmen Tepe Mevki ve 1470 rakımlı Akçakertik mevkiinde kar yağışı etkili olurken, yaylalar beyaza büründü.
Tatvan'dan klasik görüntüler atayım.. Davet edelim yağışları
2021 Tatvan'dan
Athena eline emeğine sağlık abim, sağolasın
Selamün aleyküm nasılsınız arkadaşlar uzun süredir aktif olamıyordum halen Konyadayim ancak Hatay için kar ihtimallerini görünce buralara bakmak geldi aklıma nedir durumlar ?
Aleykumselam, hoşgeldin abim..
Athena eline emeğine sağlık abim, sağolasın.
Takip beğeni ve yorumlar için herkese teşekkürler
Athena yine pişti olduk abim
Devam ben silerim attığımı, müsaitsen devam değilsen ben devam ederim
27 ARALIK
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
aslankardelisi olmuş baktık,eline sağlık abim
Takipteyim kaçmaz ,az işlerim var yine döneriz buraya
küre dağların hasan ören köyünden selamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ve aleykumselam abim, Süper maşallah