Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Athena eline emeğine sağlık abim benim, sağolasın 👏
Takip beğeni ve yorumlarla eşlik eden herkese teşekkürler
-
Bu konuyu kim hortlattı?
-
-
İskandinav yükseği ile Azor arasında ki parazit ab yok olmazsa, yüzmeye gidebilirsiniz.
Ocak ayında da süper olur
-
-
Beğeni atma tikim devam ediyor
Burada bile beğeni atıyorum Allah Allah
Lavanta
-
-
Hazır yılbaşına yaklaşmışken Pascal Nouma'nın bir sözü var onu sizlerle paylaşayım....
"Yılbaşında sakın tombala oynamayın, ben de kötü bir anısı var."
Yaptığı terbiyesizliği unutulmazlar arasında zaten.
Ne oldu bu adam bizde,spor bitti dizi de,radyoda, reklamlarda, Survivor da,magazin programlarında, müzik dans her yerde kendine yer buldu.. Adamı para manyağı etti bu ülke ..
Hak ettiğini değil, etmediğini aldı maalesef..
Neyse bakalım gece gece yine bana geldiler ..
Gökhan yat uyu yav ,yada GFS ye git
-
Rakım farkı böyle bir şey işte..
Afyon’da buraya 1 metre kar yağdı: Tüm yollar kapandı, her yer kar altında!Afyonkarahisar’da dün etkili olan kar yağışı sonrasında eski adıyla Büyük Kalecik yeni adıyla Kocatepe Beldesi’nde kar kalınlığı 1 metreyi buldu.www.afyonpostasi.com.tr -
Hayırlı akşamlar olsun 🙋🏻♂️
Benim kalbim bir 2012'yi bir de 2022'yi asla unutmaz zaten. Yıllar geçse de üstünden bu kalp sizi unutur mu be?
Bol yağmurlu bir akşamdan selamlar ...
Hayırlı geceler herkese.
Gökhan haklısın abim
Mertcan bereketli olsun
-
Eline emeğine sağlık Athena , sağolasın 👏
Takip beğeni ve yorumlarla eşlik eden herkese teşekkürler arkadaşlar
-
Yeni üyelik alan arkadaşlar....
Geçerli bir mail adresi ile üye olalım.Mail adresleri geçersiz olan arkadaşlara onay verilmez, üyeliği bekler
Hayırlı geceler herkese
-
Bu sistem gelmesede x te gördüm Sinan abiyi adam hakkını verdi bu tarihleri işaret etti saiden sistem bize teyet geçti ben tebrik ederim Allah razı olsun güzel tahmin etti.
İnşallah gelir.
Sözüne güvenilen bir ünlü meteoroloji uzmanı yayınında kış bitti demişti bu tahminin yazılma sonrasında.
Yani Sinan konuyu 18! Aralık'ta açtı ve çoğu forumlar da dahil,kar kış yok İstanbul a bilhassa demişti.
Sonra malum sistem geldi bu defa da yayınlarında cm tahminleriyle insanlara yorumlar verdiler..
Bir göz atalım bu sadece bir örnektir.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistem gelmesede x te gördüm Sinan abiyi adam hakkını verdi bu tarihleri işaret etti saiden sistem bize teyet geçti ben tebrik ederim Allah razı olsun güzel tahmin etti.
İnşallah gelir.
Hala zaman var ve geçmedi Allah'ın izniyle abim..