eyup444 doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet yaz aylarında sıkıntılıdır askerlik hizmeti ,hele hele Kıbrıs ta ve diğer Akdeniz illerinde.Şimdiden kolay gelsin sana abim.
Başlamışsın biter gider Allah'ın izniyle
-
Herkese Selamun Aleyküm sitede bir süredir yoktum Kıbrısta Askerlik görevimi yapıyorum. Anca android alabildim. Nasılsınız iyi misiniz
Aleykümselam abim hoşgeldin..
Hayırlı olsun, kazasız belasız hayırlı teskereler diyelim.
Bizler iyiyiz,sende iyiysen işimiz denk demektir.
Yeni mi başladın,yada az mı kaldı?
Tekrar aramızda olmana sevindik..
-
enesenoba doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
saart 1400 de eve geldim 17.30 kadar 4 kez sallandık ALLAHIM SOUMUZU HAYIR ETSİN BİZLERİ KORUSUN
Geçmiş olsun, Allah afetinden korusun inşallah abim
-
Eline emeğine sağlık Izlanda
İlk sayfadan bir kaç mesajını birleştirdim..Yeni attıkların arka sayfada kalmasın
-
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
-
Hayırlı geceler herkese.
Gece neşesi bu olsun
@deliyurek.721, Instagram: "KÖTÜ İNSANLARI HAYATINIZDAN ÇIKARIN VE HAYATIN TADINI ÇIKARIN 😏 #keşfet"13K likes, 349 comments - deliyurek.721, July 24, 2025: "KÖTÜ İNSANLARI HAYATINIZDAN ÇIKARIN VE HAYATIN TADINI ÇIKARIN 😏 #keşfet".www.instagram.com -
Aleykümselam hayırlı sabahlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler herkese
-
Kazasız belasız yağsın inşaallah abim..
-
Arkadaşlar meteoroloji ve meteorolojik harita okuma bilgileri ile alakalı kaynak önerileriniz var mıdır bilgilerimi geliştirmek istiyorum da
Arkadaşlar varsa atarlar abim, inşallah istediğin gibi bir kaynak vardır
Eren Sahutt Sinan wriscuttern Athena ve tüm bilgi sahibi arkadaşlar
Hayırlı akşamlar hayırlı cumalar herkese

Hayırlı akşamlar
-
Hayırlı günler hayırlı Cumalar
-
27 AĞUSTOS 14 EYLÜL
2025 AVRUPA BASKETBOL ŞAMPİYONASI
TAKIM İYİ BAKALIM SONUÇLAR NASIL OLACAK