Whisper tarafından yazılan gönderiler

Taras yine yapmış yapacağını.. Bölüm atlamaya devam ediyor.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

PSG tam anlamıyla makina gibi takım olmuş dayı. Durmak bilmeyen ön alan baskısı, bek kanat farketmeksizin herkesi hücuma yığıyolar

Onlar daha yeni makine olmaya başladılar.

İngiliz ve Alman takımları zaten makina gibi işlerler ve kolay kolay oyundan da düşmezler

Yine de oyuna bakınca PSG bir istim üzerinde ve üzerine de koya koya ilerliyor

Benim şahsi düşüncem

Avrupa kupası,Dünya kupası , kulüplerin kupa maçlarında İngilizler işi salmadan devam ederler..

Real takım gibi oynamıyor herkesin gözü Ballon d'Or'da

PSG dedik ama not düşelim yine de.

İngiliz takımlarının sağı solu belli olmaz.Pek bedavaya geldiler PSG karşısına ama maç oynamadan kazanılmaz.

PSG temposu İngiliz kulüplerinin olağan oyun tarzıdır.

Fikrimi geri alıyorum...

Futbol tarihinin en iyi organizasyonu;

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Terbiyesizlik etmiş,başkan olsam anında kapının önüne koyardım

Organizasyon konusunu anlamadım 🙂

PSG ezdi geçti Reali,sadece 9 dakika da ezici üstünlüğüyle 2-0 yaptı.

Arkası da geldi,eğer işi rölantiye almasa PSG daha fena sonuç elde edebilirdi.

Chelsea bunlara rakip olamaz böyle bir görüntü hakim.

Bu makina uzun seneler çalışır hemde sekmeden.

Real sıcakta kalmış gariban gibi ve nefes alamıyorlar.

PSG kabus gibi çöktü 3-0

Real Madrid dönerse buradan yüzyılın maçı olmaya aday bence

Sebebi şu ana kadar bir şey yapamadılar..Yaparlarsa tarihi maç olur

Real de malum bencil adam olduğu sürece Real eksik oynar

İki üç gündür fena sıcak (buralara göre)

Yoğun sıcak havada bile yine de bu iklimden memnunum

Köy yeterince geceleri serin, Afyon merkez uyumaya elverişli derecede rahat .

Köyde

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Afyonkarahisar merkez de

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bölge ve il farklı ama paylaşayım yine de.Bana sorulan "köyde ne var? neyini seviyorsun"sorusunun cevabı aşağıda..

Gündüz sıcağının Yarıdan da fazlasına inen, gören sıcaklıklar

En yoğun sıcaklarda bile görüntü bu işte.Merkez ile aralarında dağlar kadar fark var.(Merkezde geceleri rahat, vantilatör bile gereksizdir)

Köy ise

Hayırlı geceler herkese..

Yazıda bahsedilen bu ve bunun gibiler her yerde var.Saygısız,seviyesiz ve ukala tipler.