İzmir Buca’da orman yangınını benzin dökerek çıkardığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.
Bu ülkenin haini bitmez, Allah'ından da bulsun,ceza yetmez
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİzmir Buca’da orman yangınını benzin dökerek çıkardığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.
Bu ülkenin haini bitmez, Allah'ından da bulsun,ceza yetmez
mustafa28 bakmak lazım buna
Takımlar da bol kepçe servisler devam ediyor..
Oyunculara olmayan talepleri okuyor yazılanlara gülüyoruz, alınacak denilen olmayan transfer isimlerine bakıyoruz gülüyoruz.
Bir kaç isim istisna diyelim..Ligler başladığında beklenmeyen hayal kırıklığı yaşanması muhtemel gibi duruyor.
Hala yorgan ne kadar, boyumuz ne kadar bilmeden uyumak için debeleniyoruz..
Her mevsim aynı şey çağrı onu yazma çağrı bunu yazma ben anlamıyorum abi ya benim yazdıklarımda ne var ki acaba sizi rahatsız eden anlamıyorum abi
Yazma denmedi,sadece zaten yeterli sıcak var, fazlasını yazmana gerek yok,yada fazlası bir sıcağa gerek yok anlamında yazıldı.
Rahatsız edici bir şey olsa da mesajı silerdik, sakıncası yok ki duruyor mesajın.
Biraz alınganlık yapmışsın sanki
Bende istiyorum hocam banada yollayın şöyle
Kışın kutup yazın Afrika isteyen de sadece sensin sanırım
Yeterli sıcağımız var Çağrı,fazla sıcak yazmana gerek yok sanırım
Sıcak sevmeyen arkadaşlar. Buyurun Doğu Karadeniz yaylarına. Pazar gecesi ve Pazartesi kar yağışı bekleniyor. ❄️☃️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yer yer 4-5 metreyi bulan kar kutleleriyle mücadele eden ekipler 3 gun çinde yolları açacağız demişler
Rize Ardeşenin 2.400 rakımlı Balıklı yaylasında kar kalınlığı fena deniyor
Gece güncellemesi tam gaz devam ediyor temmuz 6 dan sonra önce Afrika işe başlıyor daha sonra basra işi devir alıyor zor bir sürece doğru giricez biraz törpü yer inş
Atalım bitti
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar, hayırlı Cumalar olsun
Hayırlı akşamlar olsun. Yola çıktık sabaha Hataydayız inşallah.
Hayırlı akşamlar, kazasız belasız
Google ile bulur bakardık maç özetlerine,bu kanalı reklam yaptıklarında gördüm..Daha önce de vermiş olabilir bu kanalın reklaminiyama ilk defa final serisi maçına bakarken denk geldim.
Güzel arşiv,eski maçlar, yıldız golcüler,derbiler vsvs epey içeriği var
Basketbol ziyafeti devam ediyor
BJK FB karşılaşması Beinsportshaber de