Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı akşamlar herkese
-
-
User34 siteye üyeliği gördük ama yazmayı unuttuk,hoşgeldiniz..
Hayırlı geceler herkese
-
Kadınlar voleybol Milli maç
TÜRKİYE - JAPONYA
23-27 Temmuz 2025 tarihlerinde Polonya'da düzenlenecek finallerde Filenin Sultanları çeyrek final karşılaşmasında Japonya ile karşılaşacak. Maç 24 Temmuz Perşembe günü saat 17.30'da Atlas Arena'da oynanacak.
DİĞER EŞLEŞMELER
Türkiye Japonya ile karşılaşırken finallere yükselen diğer takımların eşleşmeleri şöyle:
İtalya-ABD
Polonya-Çin
Brezilya-Almanya
-
İstanbul uzun vade olarak ayın 17 18 gibi günübirlik bir Afrika atağı var geçen hafta gibi olmaz sonrasında 1 2 günlük normal seyire düşücek temmuz 22-24 arası kuvvetli bir Afrika gözüküyor temmuz son hafta tekrar bir düşüş olabilir geçen seneye göre uzun süreli bir sıcak hava dalgası yaşamadık lakin çok kurak bir temmuz ayı yaşıyoruz haziran ayı da kurak geçti inşallah yağmur yakalarız iyi akşamlar
Biraz önce güzel yağış geçişi oldu Afyon da.
Devamı olsa iyi, değilse nem yapar bu sıcakta
-
Taras yine yapmış yapacağını.. Bölüm atlamaya devam ediyor.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dayı 🫡 3-0 dakika 43
Bomba patladı ama goller hariç beklediğim bir maç olmadı.
Chelsea şampiyon olmuş
Evet şahane goller ile bitti gitti
-
Toprak Razgatlıoğlu'nun 2025 sezonundaki en iyi 10 geçişiDünya Superbike Şampiyonası'nda mücadele eden Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu'nun 2025 sezonunda şu ana kadar yaptığı en iyi geçişleri derledik.www.redbull.com
-
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar olsun

Hayırlı günler herkese
-
PSG tam anlamıyla makina gibi takım olmuş dayı. Durmak bilmeyen ön alan baskısı, bek kanat farketmeksizin herkesi hücuma yığıyolar
Onlar daha yeni makine olmaya başladılar.
İngiliz ve Alman takımları zaten makina gibi işlerler ve kolay kolay oyundan da düşmezler
Yine de oyuna bakınca PSG bir istim üzerinde ve üzerine de koya koya ilerliyor
Benim şahsi düşüncem
Avrupa kupası,Dünya kupası , kulüplerin kupa maçlarında İngilizler işi salmadan devam ederler..
-
Real takım gibi oynamıyor herkesin gözü Ballon d'Or'da
PSG dedik ama not düşelim yine de.
İngiliz takımlarının sağı solu belli olmaz.Pek bedavaya geldiler PSG karşısına ama maç oynamadan kazanılmaz.
PSG temposu İngiliz kulüplerinin olağan oyun tarzıdır.
-
Fikrimi geri alıyorum...
Futbol tarihinin en iyi organizasyonu;
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Terbiyesizlik etmiş,başkan olsam anında kapının önüne koyardım
Organizasyon konusunu anlamadım 🙂
-
PSG ezdi geçti Reali,sadece 9 dakika da ezici üstünlüğüyle 2-0 yaptı.
Arkası da geldi,eğer işi rölantiye almasa PSG daha fena sonuç elde edebilirdi.
Chelsea bunlara rakip olamaz böyle bir görüntü hakim.
Bu makina uzun seneler çalışır hemde sekmeden.
-
Yazmalım,silmeyelim mesajları insanlar kırılmasın diyoruz ama uzadıkça tadı kaçıyor.
Yazdığımız mesajlara dikkat edelim.
Bu konu hakkında tekrar mesajlar yazılarsa silerim.
Hiç bir şey yok gibi devam ediyoruz.