Sarp Özdoğan eline emeğine sağlık 👏
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Aleyküm selam, hepimiz huzurun eşiğindeyiz, karşılamanızı çok beğendim inşallah hepimiz huzuru hayallerimizdeki haliyle yaşarız. İyi forumlar

İnşaallah
Yaşlı fosil olarak ben buradaysam burada huzur vardır, kardeşlik vardır, saygı ve sevgi de fazlasıyla vardır abim.
Tekrar hoşgeldin/z hayırlı geceler olsun
-
Hoşbuldum bana da pek hoş gelmedi aslında Rizedenbabaa değil de CcCRizeliCcC daha hoş olurdu..
Forumu genel olarak beğendim güncellemeleri burdan takip edeceğim artık iyi forumlar. 😊
Hemen yapalım bunu
-
CcCRizeliCcC sistemi önümüzdeki saatlerde sinemalarda.
Nickiniz pek hoş gelmedi bana ama 😊
Rizedenbabaa etsek uyar mı size
Hoşgeldiniz
-
Selamün aleyküm.
Aleykumselam hoşgeldiniz
-
Whisper nasılsın abi
Şükür,sen/z de iyiyseniz işimiz denk abim.
-
Hoşbulduk. Hayırlı geceler dilerim iyi sistemler ☺️
Whisper hoşbulduk iyi forumlar. alışmaya çalışıyoruz foruma memnun kalacaz gibi güzel duruyor herşey.
En güzeli olsun inşaallah
Tekrardan hoşgeldiniz, hayırlı geceler
-
iyi geceler arkadaşlar geceniz güzel olsun. mekana giriş yaptık.
Hoşgeldiniz, hayırlı geceler size ve herkese
-
-
Emre spora başlayacağım da bir kaç sorum var sen galiba tecrübelisin bu konuda insta snap Telegram vs varsa rica etsem verebilir misin arada sorum olursa yazarım
93 harbi Mersin,Adana, Hatay gibi kıyı yerlerde DEK olma ihtimali var sıcaklık uygun. Takip edilebilir son güne kadar. AB hareketi takip ettiğimiz için güncelleme güncelleme değişiyor. Biraz daha netleşmeyebilir son güne kadar takip edelim bakalım
-
1 marta doğru ao da düşüş naoda düşüş. Azor doğuya kivrildiktan sonra sırtla ikinci hamle olur mu ki 🤔
Sinan Mart dedi ama , HAYDİ BİSMİLLAH
-
-
İCON
BU AKŞAM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ufaktan heyecan başlıyor merhaba herkese
Merhabalar abim,evet heyecan bitmez önümüzdeki günlerde 😊
.