Zaman zaman buraya çokça yazdım bir şeyler...
Galatasaray ve Fenerbahçe için iki kelam edeyim.
Bir transfer haberi var veya okudum diyelim
PSG Gabriel sara için devredeymis? GS yönetimi 20 milyon Euro kadar bir para harcadı ona..
25-26 yaşında ve bula bula bizmi bulduk bu yıldız? oyuncuyu acaba?
O yaşta ki adamı hele hele Brezilya dan kimler almazdı.
Seyrettiğim kadarıyla sıradan tahta bacak, yavaş ve al ver gülümcü,azda güreş takımının oyuncusu..
PSG 40 vermeye hazırmış, düşmez kalkmaz bir Allah deriz ya..Varsa talibi bir lira bile kar varsa satıp yan gelip yatalım.
Hangi canavar akıllı hoca alacak bir görelim şu oyuncuyu.
Satılır mı? Belki satılır,bu menejerler boyama işini süper yaparla . İşin içinde para var, aldığı komisyonlar var.
Giderse,alan olursa kalbur üstü bir takım şaşarım,giderse de iyi yedek olur.. Formayı sadece soyunma odasında askıda görür.
Yanılırsam buraya da yazarım 
FB ye de alınan süper topçular var..İyi topçular ama sadece askerde topçu olurlar
Beş para etmez sıradan yabancılar.
Anlayan beri gelsin...Djiku ve becau mu nedir...Hiç bir özelliği olmayan iki oyuncu.Bizde onlardan tonla adam var.Samet çalı dibine ateş atmaya devam ediyor.
Essek yükü para verilen çağlar FB veya bir büyük takım oyuncusu değil ..Mert müldür de dahildir buna.
Daha bir sürü gelen,giden , kadroya giremeyen, kiralık yollanan ve bunun için bizim takımlarımız tarafından maaşları ödenen oyunlar var..
Ne kadar anlıyorlar futboldan?
Pelkas denen oyuncuyu kimler yolladı?Crespo niye gönderildi?Lincoln,Emre mor Valencia niye gönderildi?Mesela Stoch vardı yedik adamı göz göre sadece hoca egosu devreye girmişti o KOCAMAN ego Alex de Souza yı da yemişti.
Şimdiki kadroda olanlardan ne kadar eksikler?
Daha bir ton aklıma gelmez oyuncu var.
Bunlar ayrıca hem GS hem BJK hem TS da var .
Hatta tüm kulüplerimizde var..Kim kime dün Duma derler ya..
Bizde iyi oyuncuyu barındırmazlar.
Deve yüküyle paraya alınan Cengiz alındığı zamanda iyi kakalama edildi bize demiştim.
Buraya yazmadiysam bile eş dost bilir ne demişim.
Bjk ve TS için şimdilik yazmayayım çizgi dışında kaldılar.
E BAKAM diyelim...
Bunu yazarken bşk Dursun çıktı borçlardan yakınıyor
O borçları havalarınsesi yapmadı sizler yaptınız