Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Afyon merkezi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gectim basina abi pc nin.
Sen çağrı ile boyamaya başla,ben kaçıyorum top sizde
Hayırlı sabahlar herkese
-
Sahutt gözün aydın, güzel bir yağış olsun inşaallah 🤲
Aha bende yatıyorum,olursa at birşeyler bakarız 😊
-
>>>WinteR<<< Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah 🤲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ellerine sağlık hocam Konusuz adam kesinlikle size katılıyorum Kırıkkale merkez olarak bu sene yerde 1 cm bile kar görmedik ben artık takip etmiyorum okuyor geçiyorum sistemlerde şaşırtmıyor

Çıkmayan candan Umut kesilmez abim.. Bekleyeceğiz, inşaallah hepimizi ihya edecek bir sistem ve yağışlar yakalarız
-
Ortalama da akşama göre bariz düşüş var

Sabaha kadar biz mehmet civan ile boyar hallederiz 😊
-
Şimdi ekranda maç ve durdurdum, özet bakalım nasıl olmuş
Yine Guardiola balonu patlamış...Hoca he,en iyi hoca,bır numaralı hoca,taktik uzmanı 😅
Boş beleş adam , torpilli topalak demiştim ya bir zamanlar..Emrine verilen sayısız imkan ve yıldızlar ile bomboş bir adamın yıldız efsane hocaya evrilmesi.
Daha kovalanır da yakında..Zaten takke düştü,birde kel zaten
-
Şimdi ekranda maç ve durdurdum, özet bakalım nasıl olmuş
-
-
Hayırlı geceler
Ressam Octavio Ocampo'nun sihirli optik yanılsamaları
Konusuz adam eline sağlık abim, sağolasın 👏
Eskişehir olarak kıştan artık bir beklentim yok
İnşaallah güzel birşeyler gelirde ihya eder hapimizi abim
-
Hayırlı akşamlar,kar bu, eğlence bu
Hayatın içinden🌄🛍🍵☕🐈, Instagram: "Çok eğlenceli çokta tehlikeli 🫠☃️❄️ Karı bu yükseklikte kimler gördü bu yıl🥶 #photooftheday #keşfet #rellsinstagram #instagood #fyp #photographer"19K likes, 264 comments - asy_asy___, January 14, 2025: "Çok eğlenceli çokta tehlikeli 🫠☃️❄️ Karı bu yükseklikte kimler gördü bu yıl🥶 #photooftheday #keşfet…www.instagram.com -
Pandora atmış sabah ,tazeleme edelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.