2021'e 2024'den sesleniyorum yarışma yapsam katılanın çoğu görevli çıkar gibi 😅 katılan çoğu kişi görevli oldu
Katılanlar olur,varsa kafanda bir şeyler uygula Mustafa,deneriz en azından abim 👍
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2021'e 2024'den sesleniyorum yarışma yapsam katılanın çoğu görevli çıkar gibi 😅 katılan çoğu kişi görevli oldu
Katılanlar olur,varsa kafanda bir şeyler uygula Mustafa,deneriz en azından abim 👍
Hayırlı geceler herkese
Unutulmayanlar arasında yerini alan bir görsel atalım,gece güncellemesine renk olsun
Aleykumselam, hayırlı günler herkese
Sneijder10 Mehmet3454 Furkan K. doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah abiler
Hayırlı geceler
Bak dostum şöyle anlatayim ,bu sitede amaç güzel bir hava yaratıp olmayan sistemlerin heyecanıni yasatmak hayal kırıklığına sebep olmak değil ,realist olmak dolayisiyla herkes tepkisini istediği şekilde verebilir saygı çerçevesinde ,tamam mı ama sen sadece olumlu bir hava katmak için burdaysan tamam o zaman sistem geliyor 1 haftaya her yere 3 metre kar yağacak olley
Sevmediğim işi yaptım ve mesaj silmek zorunda kaldım, uzuyor mevzu Kusura bakma/yın abiler
Lütfen diye not yazdık az daha dikkat edelim ve işimiz olan hava takibine devam edelim.
Artı konu sahibine de haksızlık yapıyoruz,tahmin konusunu biraz hedefinden çıkarıyoruz
Az daha sabırlı anlayışlı olalım.
Herkesin düşüncesine saygı diyelim, alıntı ile bir mesajı geri çekerek mevzuyu bitirelim inşaallah
Lütfen şu takışmaları, sataşmaları bir kenara atalım.
Kim ne yazmışsa olabilir diyerek olumlu yaklaşalım..
Hepimizin derdi belli,bu yüzden kırmaya, kızmaya gerek yok abiler 👏
Az daha ılımlı ve olumlu olmaya gayret edelim
Dayı hatlar karıştı Whisper
Konuya davet ettim yav yanlış değil![]()
Daha Çok Göster35 bin ulusal Ordu görevlisi yangın alanında.Yağma,talan, yangın güvenlik vsvs için.
Yarın yine rüzgar bekleniyor,rüzgar var, su yok ve yangının daha da büyüyeceğini göz önünde bulunduruyorlar.
ABD çaresizlik içinde yangında sınav veriyor adeta .
Bu yangın yanacak materyal kalmayana kadar devam edecektir derler.
İnsanları, hayvanları koruma altına alma çabaları da yoğun
Los Angeles yangını devam ediyor
Burnumuzda sivilce çıksa devlet nerde deriz ya
Bakın afet anında ABD de kural nasıl imiş
Bunu bizde beleş olan pandemi, aşı ve tedavilerde de duymuştuk,haber olmuştu.
Evleri yanan kişilere devlet tarafından bir destek yok
Varsa sigortan ev için eh yirttin
Yoksa yok Git çadırda yaşamaya devam et.. Evsizler ordusu olacak bir nevi
Allah afetinden korusun,Allah devletimize zeval vermesin.
35 bin ulusal Ordu görevlisi yangın alanında.Yağma,talan, yangın güvenlik vsvs için.
Yarın yine rüzgar bekleniyor,rüzgar var, su yok ve yangının daha da büyüyeceğini göz önünde bulunduruyorlar.
ABD çaresizlik içinde yangında sınav veriyor adeta .
Bu yangın yanacak materyal kalmayana kadar devam edecektir derler.
İnsanları, hayvanları koruma altına alma çabaları da yoğun
Los Angeles yangını devam ediyor
Saadet doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
Hayırlı geceler herkese
GFS ye buyrun
Eren iki iş bir arada ..Kolay gelsin başarılar ve hayırlı olsun.
Hayırlı geceler herkese