Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
LiDeRR doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı akşamlar herkese
-
Hayırlı cumalar
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler
-
Hayırlı günler olsun. Diyarbakır Adliyesinde Narin Güran Davası görülüyor bu saatlerde. Bizleri ve birçok kişiyi normal olarak almadılar. Şaşırdığımız kısım Gülben Ergen ve milletvekilleri içeri alındı. Birçok baro başkanı (İstanbul dahil) ve hukukçu içeriye alınmadı.
Bir şeyler yazdım geri sildim olmayacak..
Sal gitsin Sahut
-
Günaydın

Günaydın hayırlı günler
Selamün aleyküm günaydın cümleten
Aleykumselam, günaydın hayırlı günler
Hayırlı günler.
Hayırlı günler
-
Hayırlı geceler.
Hayırlı geceler olsun
-
Aleykumselam hayırlı günler herkese
-
Akşam görseli olsun, hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı günler herkese
-
ahahah estağfurullah abi alışmaya çalışıyorum Ankaraya,Üniversiteye,Yurda ayrıca sınavlarda yaklaştı abi bir yandan müsait oldukça uğramaya çalışıyorum YouTubeye video atmaya başladım yeniden abi dün bu yatay geçiş ile ilgili video attım yeni içerikler düşünüyorum inşAllah Ankaraya kar yağarsa belki bununla ilgili bir videoda çekebilirim bir kar sever olarak🙂
Baktım yatay geçiş videosuna dün,siteye davet eden de bendim zaten
Yağsında inşaallah paylaş, bakarız bizlerde..
-
Ankara'dan cümleten hayırlı günler herkese
Aleykumselam abim, hoşgeldin.. Hayırlı akşamlar..
Gaziye geçtin bizi unuttun

Ve aleyküm selam . Hayırlı akşamlar abim hoşgeldin
Sana ve herkese hayırlı akşamlar abim
-
Hayırlı günler herkese