Aleykümselam, hayırlı geceler herkese
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamunaleykum hayırlı sabahlar.
Aleykümselam abim, hayırlı günler
-
Sahutt Sercan 42 42 Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaşlara inşaallah 🤲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ivaiva foruma hoşgeldiniz 👍
mehmet civan Aleykümselam,sende hoşgeldin abim.Kazasiz belasız yağsın inşaallah.
Sinan hayırlı pazarlar, hayırlı günler
-
Selamun aleykum, uzun bi aradan sonra :D
Aleyküm selam kardeşim, hayırlı geceler. Hoşgeldin.
Aleykümselam hayırlı geceler herkese
-
Kandilimiz mübarek olsun inşaallah 🤲
-
Hayırlı akşamlar herkese.
Eylül ayına girdik,yaz bitimi de denilebilir.
Tahminci,Müfettiş,Admin,Co Admin, moderatör, bölge sorumluları, analizci arkadaşlar veya bilimum görevli tüm arkadaşlar.
Varsa bir haber,varsa bir görsel,varsa bir aksiyon,varsa bir bölge veya il yağış zamanı,bir çıtır uyarı,yada hiç olmadı bir selam ile "bende buradayım"derlerse çok mutlu olurum şahsım adına..
Lütfen taşın altına elimizi sokalım,ama az ama çok..Elden geldiğince, olduğu kadar.
Hayırlı akşamlar herkese.. İnşaallah güzel bir sezon olsun🤲🤲
NOT: HS AİLESİNDEN HERKES YAZABİLİR,SEVİNİRİZ
Günceldir,bir kez daha atalım
-
Aleykümselam, hayırlı günler hayırlı Cumalar abiler
-
Nereden nereye geldik..2002 den bir kare
924 B görüntüleme · 4,4 B ifade | Shakira kameralı cep telefonlarını ilk kez gördüğünde | 2002 yılında Shakira Asyalı bir hayranının elinde ilk kez kameralı bir cep telefonu gördü ve tepkisi inanılmaz oldu. | By Ikonlar | Facebook2002 yılında Shakira Asyalı bir hayranının elinde ilk kez kameralı bir cep telefonu gördü ve tepkisi inanılmaz oldu.www.facebook.com -
Hayırdır abi neyin dalgası bu?
Seninle alakası yok,serin havayla alakalı
-
Hayırlı sabahlar
Hayırlı günler herkese
-
Ahah, 🤣 keşke, ben 8-9 eylül tarihleri için dönüceğini belirtmiştim. Ay ortasından bahsetmemiştim
E BAKAM,takip etmen ve yazman yeterlidir bence ...
-
Hayırlı günler
Hayırlı günler
.Meteorolojik takvime göre yazın bitmesine son 10 gün 👀
Hayırlı günler olsun herkese
Hayırlı günler herkese
-
Hayırlı geceler olsun inşaallah.
1 B görüntüleme · 4,7 B ifade | | Humanity Within Humanity | l.am.humanity · Orijinal Ses. l.am.humanity · Orijinal Seswww.facebook.com -
İşte görmek istediğimiz milli takım bu.Muhteşem ötesi bir mücadele muhteşem ötesi bir futbol.Ayrıca kerem için ne kadarda anlamlı bir gece.Belkide hayatının en zor zamanlarını gećirirken bugün bir güneş gibi doğdu ve hayatının en iyi futbolunu oynadı.Bir galatasaraylı olarak onu şimdiden özledim.Yolun açık olsun kaptan.
Kerem kendisine Benfica tarafından konulan serbest kalma bedelini bir macta "ben bu değerdeğim"diye adeta herkese ispat etti ..En çokta GS hocası ve yönetimine ispat etti.
Dışardan birisi olarak, amatör sporsever olarak,bize ödenen bonservis bedeli bedava dedik.
O paraya böyle bir oyuncu nasıl yollanır hala anlamadık.
Şampiyonlukta en büyük pay sahibini yollayanlar kına yakın..
Yok yere küstürdünüz genci,bunda Okan ve yönetim sınıfta kalmıştır..
Benfica da ilk 11 oynar,onun mevkisinde onu sıkıştıracak adam yok, Allah'ın izniyle de başarılı olacaktır.
Yolu açık olsun..
Millilere de tebrikler ♥️♥️👏👏