Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler herkese
-
Biri video çekmiş Çanakkale’deki depremi. Çok şiddetli bir deprem oldu diyor. 5.2 büyüklüğündeki artçıda kardeşimle kahve içerken sakin ol normal bir artçı diyip devam ettiğimizi hatırlıyorum. Kimse alışmak zorunda kalmaz inşallah o duruma
Allah afetinden korusun inşaallah
-
gördes 41 derecelerde rekor olabilir
manisa ilçelerinde ilk üçe girer
Şu aralar kaynıyor , dediğinde doğrudur abim..
Allah yardım etsin dışarda çalışan insanımıza
-
Hayırlı günler herkese
-
Hayırlı sabahlar,hayırlı günler olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İzmir Bergama'daki orman yangınına müdahale sırasında aracı devrilen Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş hayatını kaybetti.
Allah rahmet eylesinAllah rahmet eylesin, görevlilere Allah yardım etsin
-
Hayırlı akşamlar herkese
Yaz aylarında her zamanki sorunlarımız devam ediyor maalesef

İzmir’de Çevirme Radar | Orçun Başer, Instagram: "Sarnıç'ta başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştığı için bölgede yaşayan vatandaşlar evlerini boşaltıyor"3,601 likes, 237 comments - izmirdecevirme, July 18, 2024: "Sarnıç'ta başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştığı için bölgede yaşayan vatandaşlar evlerini…www.instagram.com
İzmir’de Son Dakika ®️, Instagram: "GAZİEMİR’DE F*LAKET YAŞANIYOR İzmir’in Gaziemir ilçesinde çıkan orman y*ngının Kısık mahallesine kadar ulaşmak üzere olduğu bildirildi. Y*ngın sebebiyle korku yaşayan vatandaşlar acil yardım istiyor."izmirdesondakika, July 18, 2024: "GAZİEMİR’DE F*LAKET YAŞANIYOR İzmir’in Gaziemir ilçesinde çıkan orman y*ngının Kısık mahallesine kadar ulaşmak üzere olduğu…www.instagram.com