Whisper tarafından yazılan gönderiler

Ne demiştik santrafor sadece cenk var oyuna girdi golünü attı kolay pozisyonda değil santrafor böyle olur

Cenkle başlayacaksın başka yolu yok . Elindeki tek bitirici golcü o.

Evet golcü oyuncu başkadır, şans vermek gerekir.Yine yazılacak çok şey var lakin ite kaka da olsa netice güzel.

Portekizin adiliği resmen bu işe tuz biber ekti.

Hakem.evlere şenlikti,bir habere göre stadyum çıkışında bile kart göstere göstere kaldığı otele gidiyormuş.

Tam anlamıyla rezillik tüttü

Hâlâ bir yerlerde kart gösteriyor olabilir. 🤨

🟨 11' Antonin Barak

🟥 20' Antonin Barak

🟨 31' Salih Özcan

🟨 34' Patrik Schick

🟨 37' Kenan Yıldız

🟨 49' İsmail Yüksek

🟨 64' Mert Günok

🟨 66' Hakan Çalhanoğlu

🟨 68' Uğurcan Çakır

🟨 81' Mert Müldür

🟨 84' Vitezslav Jaros

🟨 85' Lukas Cerv

🟨 85' Samet Akaydin

🟨 90+1' Ladislav Krejci

🟨 90+5' Orkun Kökçü

🟨 90+5' Kaan Ayhan

🟥 90+8' Tomas Chory

🟨 90+8' Tomas Soucek

🟨 90+8' Arda Güler

ℹ️ Avrupa Şampiyonası tarihinin en çok kart gösterilen maçı.

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Umarım mantıklı bir açıklaması vardır…

Türk'e durmak yaraşmaz paylaşımı sanırım büyükeksinin zoruna gitmiş. Neyse siyasal yorum yapmayalım.

Düzeltme veya açıklama diyelim,yayınlandı..Sadece bireysel çalışmaya geçmiş

Yazdık ya dünden,kokusu nasıl olsa çıkar nedir ne değildir..

Bu kadar fazla hatayı bir hoca bir maçta asla yapmaz.. Birilerinin parmakları var bu işte dedim hala da öyle söylüyorum.

Baş ağrısı Altıntop başkası değil..Ne demişti beyefendi?

Mütevazi olmayacağım, Türk futboluna benim ihtiyacım yok, Türk futbolunun bana ihtiyacı var..

Geldiğinden beri ne yaptın ortalık karıştırmaktan başka..Eminim bu kadroda da senin parmağın vardır.

Sadece laf,hemde kahve ağzıyla konuşuyor..

Ben diyebilmesi için bu hocanın başarısız olması lazım..

Neden?

Senin yardakci hocan kovuldu bu takımdan ve olmaz denileni yapan birisi geldi hemde senin kararın dışında.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Portekiz teknik direktörü Roberto Martinez, muhteşem bir analiz yapmış bizim milli takım hakkında. Çok uzun sürmüş olması lazım bu analizin keza kimsenin aklına geldiğini düşünmüyorum. Taşları yerinden oynatacak derecede önemli bir açıklama olmuş (!). Kendisi Türkiye'nin defansa çok önem vermediğini söylemiş 😱😱😱

Evet gerideki sıkıntımız fena..

Lakin bir sebebi de ne ?Hakan Çalhanoğlu,başka bir sebebi yok, hiç top kovalamayan,hiç bir topu kesmeyen,her bulduğunu kaleye vuran bir adam

Orta sahayı adamlar geze geze geçiyorlar,direk Samet ile Abdülkerim ilk gelenlerle mücadele etmek zorunda kalıyorlar..

Solda gelenlere Ferdi sağdan gelenlere mert basıyor,en azından bir engelle karşılaşıyor adamlar..

Ya ortadan gelenler?ellerini kollarını sallaya sallaya bizim defans oyuncularıyla yüzyüze kalıyorlar

Şunları atalım buradan devam edelim futbola ve Euro 2024

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.