Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam, hayırlı günler
-
Oguzhan doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
pamukkale doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah
YABD yine karşımızda yine mağlup..
Filenin sultanları 4 te 4 yaparak yoluna devam ediyor
ABD'yi hemde evinde yendik
-
Radarda sıkıntı vardır Yusuf
-
Estimator doğum günün kutlu olsun abim nice güzel yaşlara
Başladık gece vakti sıcaklamaya.
Evet bugün ilk defa bunaldım Gebze de
-
Ülkemiz Genelinde Sıcaklıklar Yükseliyor!
Başlama-Bitiş Zamanı
31.05.2024 16:40 - 05.06.2024 23:59
Genel Durum
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; geçen hafta boyunca Ülkemizi etkileyen yağışlı ve serin havanın yurdumuzu terk ederek, yerini sıcak ve yağışsız bir havaya bırakacağı tahmin edilmektedir. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında ve yer yer altında seyreden hava sıcaklıklarının, hafta sonunda Yurdumuzun batı kesimlerinden başlayarak artacağı, hafta ortasına kadar Yurdumuzun batı, iç ve güney kesimlerinde 6 ila10 derece, Karadeniz sahil kesiminde ise 3 ila 6 derece mevsim normalleri üzerine çıkması beklenmektedir.
Önümüzdeki günlerde bazı illerimizde beklenen en yüksek sıcaklıkların (oC);
Ankara : 29-32
İstanbul: 28-32
İzmir : 28-29
Kayseri : 24-25
Antalya : 37-40
Adana : 36-39
Bolu : 29-32
Samsun : 26-28
Trabzon : 23-25
Erzurum : 23-27
Diyarbakır: 35-39
Şanlıurfa: 36-41
Malatya: 30-30
Kahramanmaraş: 36-38
Hatay: 34-37
Osmaniye: 34-37
aralıklarında olacağı tahmin edilmektedir
Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
-
Sizce İsmail Kartal başarılı bir sezon mu geçirdi? Devam edilmeli miydi?
Bu elindeki kadroya göre ve bizde de şampiyonluk tek hedef olduğundan şampiyon olamadığına göre başarısız.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler herkese
😜 "Alo oğlum nerdesin?
- Tramvaydayım anne, geliyorum.
- "Çıktın mı okuldan?"
- Yok anne, tramvayı okula soktum, içinde bekliyorum.
++++++++++++++++++
😜 Annemin damatları için yorumu,
"Bütün öküzler de bizi buluyor, nasıl ot yetiştirdiysem artık"
++++++++++++++++++
😜 Psikologa gittim, sorunlarım var dedim. Hepimizin var, geçer dedi, şimdi daha iyiyim.
++++++++++++++++++
😜 Arap kanalında maç izliyorum. Spiker ne derse babaannem "amin"diyor.
++++++++++++++++++
😜 50 kadına kocasının adını sorduk, 20 yeni hayvan adı öğrendik.
++++++++++++++++++
😜 Eczaneden çıkarken "Tekrar bekleriz" lafı beddua değil de nedir abi.
++++++++++++++++++
😜 Bir erkeğin ne kadar tehlike olduğunu görmek için, maç izlerken kanalı değiştirmek yeterlidir.
++++++++++++++++++
😜 Otobüste arkaya doğru yürüyelim diyen adama "yürümek isteseydik otobüse binmezdik" diyen genci tebrik ediyorum.
++++++++++++++++++
😜 Hap yazma yutamam, şuruptan midem bulanır, iğneden de korkarım, diyen ergene "Muska mı yazayım "diyen doktora saygılar.
++++++++++++++++++
😜 "Derste hep aynı parmakları görüyorum" diyen hocama, değişiklik olsun diye orta parmağımı kaldırdım. Dersten atıldım, mağdurum.
++++++++++++++++
😁😁🙄😎
Mezarlık girişinde,
“Biz de gezerdik siz gibi,
Siz de geleceksiniz biz gibi..” yazıyor.
Adam ölmüş hâlâ laf sokuyor.
++++++++++++++++
😳
Doğru insanı bulduğunuzda beni de çağırın ne olur.
Neye benziyormuş şu, bi bakıyım. Meraktan çatlayacağım valla!
++++++++++++++++
😳
Doktora gittim,
“Ağrı nerde?” dedi.
"Doğu Anadolu Bölgesinde” dedim.
Oksijen tüpüyle kovaladı beni😁😁💖💖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
-
Site güncellendi bazı özellikleri de değişti haliyle..
Dün gördüğüm doğum günü yazılı sütun kayboldu.
İnşallah otomatik doğum günü kutlama devam ediyordur.
Dileyen doğum günü olduğu gün yazarsa bizler de eşlik ederiz.
Yada bulursam nerede yazdığını yine kutlamalara devam ederiz

Hayırlı geceler herkese