Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Teşekkürler çok emek verdim 2 aylık bir çalışma sonucu

Emeğine sağlık abim
-
Antakya'yı yine sel götürüyor. Hayırlı akşamlar herkese Allah afet göstermesin
Kazasız belasız yağsın inşallah Sahut
-
Hayırlı akşamlar herkese..
Gebzeye geldim UsTaD
-
Yol bitsin bakarız kimler neler demiş

Hayırlı günler hayırlı Cumalar herkese
-
Arkadaşlar merhabalar uzun bi aradan sonra
Bi uygulama için referans lazım telegramı olan abiler tıklayıp giriş yaparsa çok sevinirim
Anlayanlar varsa bakarlar Semih
Coin moin pek bilmem şahsen
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Reklamlarda biraz kayma var Mahmut Sami
Çektim buraya Sami 👍
-
Avrupa'nın en iyi takımları açıklandı: İlk 20'de 2 Türk takımı!
Tebrikler👏 en kısa zamanda Avrupa başarılarıyla taç giyerlerse bu sıralamanın anlamı olacaktır
16.FB
20.GS
-
Bilgi olsun
2026 UEFA Avrupa ligi finali
2027 konferans ligi finali Türkiye de oynanacak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hoş ve güzel görünüyor Mahmut Sami ,elinize sağlık :olumlu:

-
Selamun aleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam hayırlı günler
Hoşbulduk abim

Hoşgeldin Eline sağlık güzel görünüyor Sami
Epey değişiklikler var ,cevap pencereside farklı, alıntılar farklı
Tekrardan elinize sağlık 👏👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.